Anamaria Vasile

Ea ar putea fi viitoarea Celine Dion! O fetiță a lăsat-o mască pe interpretă

Se spune ca atunci cand ne dorim ceva din tot sufletul si luptam pentru ca visul nostru sa devina realitate, acesta se poate adeveri si poate deveni cel mai frumos si emotionant moment pe care il putem trai in aceasta viata.

Un astfel de vis, al unei tinere din Filipine care isi dorea din tot sufletul sa o intalneasca pe Celine Dion, a putut de veni realitate. Charmaine Clarice Relucio Pempengco, cunoscuta sub numele Charice este o tanara nascuta in 1992 in provincia Laguna, din Filipine.

Visul ei cel mai mare era sa o intalnesca pe Celine Dion si sa cante pe scena alaturi de acesta mare artista. Mama ei declara ca de cand avea cativa ani o auzea pe fata ei cum interpreta melodia „My heart will go on”, iar sensibilitatea si interpretarea deosebita a acestei melodii o lasa fara cuvinte. Charice este o fata foarte timida, de aceea in momentul in care a intalnit-o pe Celine Dion, aceasta a fost foarte emotionata.

Celine Dion a invitat-o pe tanara sa cante alaturi de ea pe una dintre cele mai prestigioase scene de pe acest pamant, si anume pe Madison Square Garden, din New York. Astfel, un duel incredibil a impresionat intreaga lume, aducand lacrimi in ochii tuturor care asculta acesta magnifica interpretare. Acest duel incredibil va ramane in mintea si sufletele multor persoane pentru mult timp, deorece un astfel de duel incredibil nu se intampla in fiecare zi.

Celin Dion a fost impresionata de vocea calda a tinerei, de sensibilitatea si emotia cu care interpreteaza melodia, dar si de puterea si hotararea de care fata a dat dovada in lupta ei pentru a-si vedea visul devenit realitate.

Aceasta fata este un model de urmat pentru noi toti. Ardoarea cu care isi dorea sa isi indeplineasca visul si dorinta ei de a trai momentul acela special pe care l-a asteptat toata viata a putut face ca visul ei sa devina realitate. Charice a avut parte de un duel incredibil, duel care nu va fi uitat niciodata si care va ramane in sufletul tuturor pentru mult timp.