Anamaria Vasile

Ea este cea care a motivat-o pe Andreea Bălan să se mărite. „În momentul acela am fost invidioasă”

Andreea Bălan îşi va vedea visul cu ochii la mijlocul lunii septembrie, atunci când îşi va uni destinul cu cel al iubitului ei, George Burcea, în faţa Lui Dumnezeu. Andereea Bălan şi-a dorit mult ca acest lucru să se întâmple anul acesta şi a organizat totul într-un timp foarte scurt.

În plus, tragedia prin care a trecut a făcut-o să ia această decizie, dar şi un alt aspect a fost cel care a împins-o de la spate. Simpatica artistă a povestit la „Cool summer nights” de la Antena Stars că a decis să se căsătorească după ce, în timp ce era în spital, a auzit-o pe stilista ei că merge să facă degustarea meniului pentru nuntă, lucru ce a pus-o pe gânduri pe Andreea Bălan şi a făcut-o să-şi proiecteze propria nuntă.

„În astfel de situaţii triste este important spă ai acel act. Pentru că în secunda în care unul dintre soţi este inconştient celălalt trebuie să ia decizii şi nu se poate fără acel act. Acum mă duc la starea civilă, cu orez pe mine, să aruncaţi pe mine. Îmi place să cred că doar oamenii rigizi nu se schimbă. Viaţa te schimbă şi este bine şi frumos să te schimbi. Astăzi am fost la degustare. Mie mi-a încolţit ideea nunţii în spital. Ideea mi-a venit atunci când eram în spital şi vorbeam cu stilista mea la telefon. Am întrebat-o ce face. Eu stăteam şi mă uitam la perfuzie, iar ea mi-a spus: eu mă duc la degustare. Şi în momentul acela am fost invidioasă. Zic, degustare, eu nu mă duc, stai, că mă duc şi eu”, a spus Andreea Bălan la „Cool Summer Nights”.