Anamaria Vasile

Viață după divorț – Dana Săvuică trăiește o frumoasă poveste de dragoste

După o relaţie de 25 de ani, dintre care 22 au fost căsătoriţi, Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au decis să pună capăt mariajului și să o ia pe drumuri separate. Dana Săvuică trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Asta se întâmpla în anul 2015, iar acum, Dana Săvuică iubește din nou.
Dana Săvuică a avut puterea de a-și reveni cu zâmbetul pe buze și este liniștită și împăcată. Vedeta se bucură de povestea de dragoste pe care o trăiește alături de un bărbat pe care îl ține departe de ochii presei.

Dana Săvuică trăiește o frumoasă poveste de dragoste
“Nu e vorba de refăcut viața. Viața e a mea și viața continuă. Nu e o chestie de a reface viața, ci de a-ți reface prioritățile în viață. Eu sunt foarte ok, pentru că mă bucur de viață. Am o grămadă de proiecte care mă țin ocupată, călătoresc foarte mult. Fac ceea ce îmi place. Fiica mea îmi urmărește oarecum mișcările și îmi urmează unele drumuri.
Partea aceasta a vieții mele vreau să o țin oarecum intimă, pentru că eu nu mă feresc, dar din respect pentru cei din jurul meu. E mai bine să fiu discretă. Acel bărbat există în continuare în viața mea și ne bucurăm foarte tare împreună de clipe foarte frumoase. Sunt și eu o femeie la o vârstă la care pot spune că poate trăi așa cum își dorește. E o relație discretă și așa și trebuie să rămână”, a declarat Dana Săvuică pentru VIVA!.