Anamaria Vasile

El este tatal lui Liviu Teodoresc! Cei care nu ii cunosc au impresia ca sunt frati!

Liviu Teodorescu este un baiat foarte talentat! Este compozitor, cantaret si actor, dar a devenit cunoscut odata cu participarea la show-ul “Vocea Romaniei”, difuzat de ProTV. L-ati vazut si in serialul “Pariu cu viata”. Dar cu siguranta nu il stiati pe tatal lui!

Daca in prezent Liviu Teodorescu este considerat una dintre cele mai bune voci masculine din Romania si a castigat premiul pentru “Cea mai rapida ascensiune” in cariera muzicala, putin il cunosc pe tatal sau. Nici Mircea Teodorescu nu este deloc strain de lumina reflectoarelor.

Mircea Teodorescu este născut pe 15 iulie 1967 și, cu toate că anul acesta va împlini 51 de ani, între actor și fiul său, în vârstă de 25 de ani, nu se observă diferența de vârstă, cel puțin nu de încă 25 de ani.

Liviu Teodorescu se poate mândri cu un tată cool, modern, atât în vestimentație, cât și în atitudine, energic.

In varsta de 47 de ani, acesta este un cunoscut actor si angajat al teatrului Nottara din Bucuresti. Tatal lui Liviu Teodorescu a fost vazut in multe filme si seriale, dintre care cele mai notabile sunt: “Trasnitii”, “Pariu cu viata”, “Vine Politia”,”La urgenta”, “Trei frati de belea” sau “Ultimul corupt din Romania”.

Mircea Teodorescu si-a sustinut mereu fiul in cariera pe care si-a ales-o, mai ales ca a mostenit chiar de la el talentul. Inainte de a fi tata si fiu, cei doi sunt prieteni. Avand in vedere ca nici diferenta de varsta nu este foarte mare intre cei doi, se poate dezvolta o relatie de prietenie foarte usor.

Mircea Teodorescu este nascut pe 15 iulie 1967, dar diferenta de 25 de ani dintre cei doi nu se vede. Liviu are noroc de un tata foarte cool si modern, care este adesea confundat cu fratele sau.

Liviu mai are un frate, mai mic, Matei Teodorescu, care nu a vrut sa isi urmeze tatal si fratele si sa isi aleaga o cariera artistica, el s-a indreptata catre partea tehnica, in prezent fiind inginer.

Liviu Teodorescu s-a făcut remarcat după participarea, în 2011, la primul sezon al emisiunii Vocea României, iar apoi a continuat să rămână pe micul ecran, ca actor în serialul fenomen Pariu cu viața.

În prezent, Liviu Teodorescu este pe val, fiind considerat una din cele mai bune voci masculine din România, iar anul trecut a câștigat premiul pentru „Cea mai rapidă ascensiune” în industria muzicală. Ei bine, ceea ce mai puțin știm despre Liviu Teodorescu este că în tot acest timp a fost susținut îndeaproape de tatăl său, cel de la care, cu siguranță, a moștenit și talentul artistic.