Anamaria Vasile

Emoționant ! Dorian Popa cântă pentru prima dată alături de mama sa…

Dorian Popa cântă pentru prima dată alături de mama sa, soprana Luminiţa Popa. Mama lui Dorian predă, de 15 ani, canto clasic la Colegiul Naţional de Arte “Regina Maria” din Constanţa şi, vreme de alţi 15 ani, a fost solistă a Teatrului Liric din Constanţa.

„Momentul pe care l-am pregătit a însemnat foarte mult pentru mine, pentru că mereu m-am gândit cum va fi atunci când voi cânta cu mama mea.

Pentru că am vrut să fie un moment special, am ales o piesă care se află la graniţa dintre muzica pop şi cea clasică, “Vivo per lei”, pe care am învăţat-o în timp ce mama o fredona prin casă, atunci când eram mic.

Dacă am avut emoţii? (râde) Mama a avut emoţii mai mari decât ale mele! Asta şi din cauza faptului că nu a mai cântat niciodată la microfon. Ne-am ţinut de mână pe scenă, ne-am încurajat şi a ieşit totul foarte bine”, spune Dorian Popa.

În ediţia specială a show-ului “Next Star”, juraţii, dar şi alte vedete, vor urca pe scenă alături de membri ai familiei sau prieteni, pentru momente artistice în premieră. Alături de cine anume vor cânta ceilalţi juraţi – Alina Eremia, Pepe şi CRBL -, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, de la ora 20.30, numai la Antena 1.

 

Citeste in continuare…

Cel mai bun leac al Lidiei Fecioru pentru a regenera întregul organism

Rețetele vindecătoare ale bioenergoterapeutului Lidia Fecioru au făcut întotdeauna minuni, dacă la aceste minunate leacuri se adaugă și o inimă sinceră, curată dar și credință.

Iată remediul incredibil pentru regenerarea întregului organism…
Folosiți acest remediu odată pe săptămână!

Când vorbiți de detoxifiere vă gândiți să adoptați tot felul de metode? Uitați de acest lucru și pregătiți un leac cu mare eficacitate și extrem de simplu, obținut din două legume a căror putere vindecătoare este cunoscută din cele mai vechi timpuri: ceapa și usturoiul.

Se ia o ceapă, se curăță, se spală și se taie foarte mărunt. Ulterior, se vor pisa câțiva căței de usturoi.

Se amestecă cele două ingredient și se pun într-un vas cu apă fierbinte, unde vor sta aproximativ trei minute.

După această perioadă se scot, se scurg foarte bine și se pun pe o bucată de tifon. Preparatul se pune pe mijlocul tălpii și se fixează cu o pereche de ciorapi.