Anamaria Vasile

Era in biserica, se casatoarea, dar femeia a primit un telefon și a fugit fără să spună un cuvânt! Mirele era blocat, dar când a aflat unde plecase i-a iertat totul! Femeia asta a reușit ceva incredibil, ce a făcut e unic

Era in biserica, se casatoarea, dar femeia a primit un telefon și a fugit fără să spună un cuvânt! Mirele era blocat, dar când a aflat unde plecase i-a iertat totul! Femeia asta a reușit ceva incredibil, ce a făcut e unic.

Fotografia unei mirese care pare că aleargă pe șosea a devenit virală după ce a fost postată de mama ei, pe Facebook. Povestea din spatele ei este șocantă, dar are un final fericit.

Sarah Ray, mireasa, este un paramedic din Tennessee, SUA. ea era în fața altarului, se căsătorea cu Paul și tremura de emoție pentru momentul special pe care și-l va aminti toată viața.

Dar chiar atunci a primit un telefon care va face totul cu adevărat memorabil, dar nu numai pentru ea, ci pentru întreaga lume. Iată de ce ceremonia a fost întreruptă.

Bunica și tatăl său fuseseră împlicați într-un accident de mașină, nu departe de biserică. Mireasa a fugit de la nuntă imediat ce a auzit ce se întâmplase.

Sarah încă purta rochia de mireasă și probabil îi mulțumea lui Dumnezeu pentru că a avut inspirația de a-și schimba cu câteva minute în urmă pantofii cu toc cu niște balerini. A început să fugă la locul cu pricina.

Spre ușurarea ei, atât tatăl cât și bunica sa erau bine, așa că au putut continua cu ceremonia întreruptă.

Mai târziu ea va acorda un interviu unde va spune că a fugit din biserică, de la prorpia nuntă, pentru a ajuta pe oricine avea nevoie de ea, fiindcă este paramedic, lucrează pe ambulanță, și scopul ei principal, unul de care nu poate uita nici când se căsătorește, este să salveze vieți.

Te admirăm Sarah! Câți alții ar mai fi făcut ca ea ?