Anamaria Vasile

Tocmai născuse, era în camera de spital cu bebelușul, dar a adormit. O străină s-a furișat și a mers la cel mic, furându-l. Ce s-a întâmplat când a ieșit cu nou-născutul din cameră e de neimaginat!

Un copil de numai 9 ani din Germania, Hamburg, este considerat erou, iată de ce.

Conform Associated Press, mama băiatului tocmai născuse vineri, atunci când a ațipit din cauza epuizării și a zilei haotice, nu înainte să își adoarmă bebelușul și să îi spună fratelui său mai mare să îl verifice din când în când.

Deși încă e neclar unde, mai exact, era băiatul de 9 ani la acea vreme, el a povestit că o străină pe care nu o mai văzuse în viața lui a intrat în camera de spital în timp ce mama lui dormea.

Surse din poliție povestesc că femeia, care a rămas anonimă, în vârstă de 34 de ani, s-a furișat încet în cameră și a luat copilul foarte silențios. Mama încă dormea, așa că n-avea idee ce planuri avea străina cu noul ei copil.

Din fericire fratele mai mare al bebelușului a gândit rapid și a trecut imediat la fapte: a urmărit-o pe femeie în afara camerei de spital, fără să ezite un moment. Apoi copilul a fugit până la femeie și a confruntat-o. La un moment dat femeia ajunsese atât de nervoasă și agitată încât i-a dat de bunăvoie bebelușul fratelui său mai mare, fără să mai lupte.

Odată ce totul s-a terminat, femeia a fost dusă repede la o clinică psihiatrică pentru evaluare. Deși nu se cunosc multe amănunte despre femeie, sau despre familia copilului, autoritățile au declarat că actul de curaj al copilului a contribuit la întoarcerea în siguranță în spital a bebelușului.