Anamaria Vasile

Eroul vărgat: pisica i-a speriat pe agresorii micului său stăpân cu un gest neașteptat

Bullyingul este ceva îngrozitor. Cei mai puternici îi înjosesc pe cei mai slabi. Cel mai des acest lucrur se întâmplă între copii. Uii dintre ei sunt apărați de părinți iar alții d animalele de companie.

Doi frați se jucau în curtea blocului și în fața lor au apărut câțiva băieți mai mari. Și pentru că cei doi nu îi băgau în seamă pe agresori, aceștia au devenit și mai răi. Ddin păcate această poveste se repeta deja de mult timă pentru că că unul dintre băieți încerca să aplaneze conflictul.

Însă băieții mai mari nu aveau de gând să se oprească. Așa că au început să îl lovească și băiatul a căzut. Din senin, unul dintre agresori a început să țipe și să plângă. Și au fugit iar frații au rămas singuri la locul lor.

Mama fraților a povestit întâmplarea și a mărturisit că de fapt pisicul lor l-a salvat pe fratele căzut. Mai exact, el s-a agățat de pieptul unuia dintre băieții mai mari.

Mai mult decât un erou

Femeia spune că până acum niciodată acel motan nu a fost agresiv și nici nu s-a purtat mai ciudat. așa că toată lumea a fost suprinsă să afle de ceea ce poate face animalul de companie. Cel mai probabil însă motanul nu l-a rănit pe băiatul speriat ci doar i-aa dat o lecție foarte importantă.

Acum motanul este un adevărat erou pentru familia lor.

Loading...