Anamaria Vasile

La externarea din maternitate am primit de la asistenta medicală copilul. Atunci am simțit imediat că acela nu era al meu

O proaspătă mămică a luat în brațe un copil și a rămas șocată. Un plic frumos, o fundă mare, în fața ușii multe rude curioase. Doar că în brațele femeii era un alt copil. Și femeia a avut nevoie de o singură privire ca să înțeleagă asta.

Femeia a dus totuși copilul în casă și l-a dezvelit. Asistenta enervată de gestul femeii a încercat să o oprească pentru că ținea coada în spatele său. Mama nu a spus nimic, a scos scutecul de la bebeluș și i-a spus asiatentei: acesta este băiat, unde este fata mea?

Femeia speriată a mers în salon și a revenit imediat cu fetița proaspăt venită pe lume. Managerul spitalului a încercat să îi explice mamei că a fost o greșeală regretabilă că și acest băiețel era gata de externare. Mai exact în orfelinat pentru că mama lui nu l-a vrut.

După o discuție cu soțul său, mama a decis să îl ia acasă și pe băiat. Părinții sau gândit că acolo unde a ajuns un copil mai are loc încă unul

Loading...