Anamaria Vasile

Ilie Năstase trăieşte periculos: fosta şi actuala soţie, vecine de bloc la Mamaia

“Apartamentul acesta şi l-a cumpărat soţia mea, Ioana, mai demult. Eu am unul la Caelia şi ne petrecem weekendurile la mare”. Brigitte își vinde apartamentul cu tot cu mobilă, cu 150.000 de euro

A dus-o pe proaspăta soţie în gura lupului. Ca să îşi spele păcatele şi să nu îl părăsească, Ilie Năstase se pare că i-ar fi cumpărat Ioanei, un apartament la mare. Până aici nimic anormal, ba chiar de lăudat, doar că proprietatea se află vizavi de apartamentul fostei neveste, Brigitte. Din balconul său situat la etajul şase, Nasty priveşte lejer în dormitorul ei de la etajul unu.

Deşi e o diferenţă de vârstă de 30 de ani între ei, Ilie Năstase (73 de ani) şi Ioana Simion (43 de ani), actuală Năstase, au o relaţie cu năbădăi, presărată cu gelozii, certuri şi împăcări.
Pentru că Nasty ar fi supărat-o grav şi ar fi călcat pe bec, Ioana a anulat nunta care trebuia să aibă loc weekendul următor.


Colac peste pupăză, l-a ameninţat şi cu divorţul! Când a auzit cuvântul cu pricina, se pare că fostului mare tensiman i s-a aprins un beculeţ şi ar fi încercat scheme pentru recucerirea doamnei, în stilul caracteristic, fix cum o împăca pe Brigitte: mai o afacere, mai un apartament!
Galant din fire, acesta a dus-o pe Ioana în Turcia unde s-au plimbat ca doi adolescenţi de mână, s-au bucurat de peisajele superbe. Şi asta nu e tot, căci se pare că Ilie ar fi plusat cu un apartament în Nordul staţiunii Mamaia.

Gura lumii vorbeşte că Nasty i-ar fi cumpărat un apartament superb, în valoare de peste 100.000 €, tocmai ca să o facă să uite de divorţ. Şi, se pare că a şi uitat, căci Ioana este din nou zâmbitoare la braţul lui şi, cine ştie, poate reprogramează nunta.


Culmea e că imobilul este situat ”gard în gard”, cum s-ar spune, cu cel al lui Brigitte Pastramă, iar cu un mic efort, cele două femei ar putea chiar să se salute din balcon, la micul dejun.

Apartamentul lui Nasty se află la etajul şase, iar cel al lui Brigitte, care între timp a fost scos la vânzare, este la etajul unu, iar priveliştea este deosebită: Nasty poate să vadă direct în dormitorul ei.
L-au surprins pe celebrul septuagenar în zona scumpă a staţiunii în timp ce dădea câteva ture pe o bicicletă verde neon.

El pe două roţi, Ioana pe patru roţi, căci la scurt timp a trecut pe lângă el Ioana la volanul unui Mercedes alb. S-au salutat, apoi ea s-a dus la plajă, în timp ce Nasty a dat câteva ture prin zonă.
Cam vreo jumătate de oră a durat joaca, apoi Nasty şi-a cărat vehiculul la etajul şase şi l-a depozitat pe balcon.