Anamaria Vasile

Silence Bamboo, clubul lui Joshua Castellano, unchiul fostului soț al celebrei Antonia

Patronul clubului Silence din Mamaia, fost Bamboo, este nimeni altul decât Joshua Castellano, unchiul fostului soț al cântăreței Antonia. Joshua a mai fost în centrul atenției în anul 2017, când un alt club din cele pe care le deține, Bamboo București, a luat foc. Patronul în vârstă de 53 de ani este cunoscut în nightlife-ul din Capitală și conectat la nume grele din showbizul românesc.
Joshua Castellano, unchiul fostului soț al Antoniei și fost asociat cu Cătălin Botezatu
Joshua este fratele lui Ciro Castellano, fostul socru al Antoniei. Cu nepotul său, Vincenzo, partenera lui Alex Velea a fost căsătorită bună vreme. Cu italianul, Antonia are o fată pe nume Maya, care este în custodia acestuia. Antonia o mai vizitează din când în când în Italia, iar în ultima vreme, relația dintre ea și fostul soț s-a mai detensionat.

Familia Castellano are mai multe afaceri în România, iar unchiul fostului soț al Antoniei este, de departe, cel mai bine poziționat în lumea business-ului de la noi datorită cluburilor de fițe pe care le patronează. Joshua a fost asociat cu designerul Cătălin Botezatu la clubul Bamboo din București. Bote era acționar în urmă cu ceva ani, dar s-a retras cu timpul din afacere.
Joshua, considerat arogant. Se spune că ar fi nepotul Pupettei Maresca
Despre familia Castellano există mai multe zvonuri care circulă prin presa mondenă de când au devenit cunoscuți. Jurnaliștii se referă la familia omului de afaceri ca la un clan, mai ales că despre Joshua și Ciro se spune că ar fi nepoții Pupettei Maresca, prima femeie care a preluat frâiele mafiei Camorra din Italia.