Anamaria Vasile

Fiica Loredanei Groza a împlinit 20 de ani! „Cel mai greu pe pământ e să fii mamă”

Anul 1998 a fost de poveste pentru Loredana Groza, căci pe 10 iunie, chiar de ziua ei de naştere, solista se căsătorea cu Andrei Boncea, pe atunci director executiv al Media Pro, iar pe 14 iulie o aducea pe lume pe fiica lor, Elena.

Zilele trecute, Lori a devenit nostalgic şi a scris pe Instagram un mesaj emoţionant, dedicate fiicei ei, care a schimbat prefixul. “Acum 20 de ani venea pe lume fetiţa mea, Elena! Nu mi-aş fi putut imagina vreodată că cel mai greu pe pământ e să fii mamă!

Meseria de mamă nu se învaţă decât prin practică. Elena a ales să-mi fie fiică şi să mă înveţe ce înseamnă dragostea necondiţionată şi infinită şi să redescopăr vârsta inocenţei.

Te iubesc, Elena, lumina mea, şi îţi doresc să fii fericită şi sănătoasă! Îţi multumesc, puiul meu”.

De remarcat că fiica adolescentă a împrumutat din stilul excentric al Loredanei, care i se potriveşte şi ei de minune.

Viața Loredanei Groza (45 de ani) a fost una tumultuoasă, pentru că vedeta a făcut tot ce i-a sta în putință să devină cunoscută. Plină de ambiție și talent, artista chiar şi-a urmat scopurile cu tenacitate pentru a a ajunge ceea ce este astăzi, o cântăreață renumită de muzică ușoară, dar și o actriță și dansatoare desăvârșită.

Din viața Loredanei Groza nu au lipsit intrigile și picanteriile, iar pentru generația din care face parte, artista a reprezentat un adevărat simbol al rebeliunii. Cu toate acestea, totul a pornit de eleva cuminte și silitoare care îi uimea pe profesori și care îi făcea să îi ierte absențele, motivate pe baza încercărilor de a-și îndeplini visul muzical.

Viața Loredanei Groza: A fost olimpică la limba română
Școala era un element foarte important în viața Loredanei Groza. Nu numai că învăța foarte bine, dar era și comandantă de unitate acolo unde învăța (un fel de șefă a elevilor, n.r.). Iar atunci când

nu se ocupa cu muzica și ordinea elevilor din școala ei, Loredana învăța din greu la limba română, materie la care era olimpică, potrivit protv.ro.

Iar pentru că reușea să le intre pe sub piele, artista reușea să le smulgă îndurarea profesorilor atunci când absenta de la ore. Până la urmă, totul avea un scop: îndeplinirea visului de a avea o carieră în muzică.

Viața Loredanei Groza: A înșelat juriul unui concurs

În viața Loredanei Groza, ceea ce conta cel mai mult era muzica. Iar pentru că era hotârătâ, nimic nu-i putea sta în cale atunci când încerca să își urmeze visul, nici măcar limita de vârstă de la un concurs. Așa se face că vedeta avea numai 14 ani atunci când a participat la concursul de muzică „Steaua fără nume”, care a avea o limită minimă de vârstă de 17 ani.

„M-am enervat foarte tare când m-am lansat în ’84 la concursul «Steaua fără nume». Trebuia să arăt mai mare decât vârsta mea de 14 ani și Dumitru Moroșanu mi-a zis: «trebuie să te îmbraci să

arăți ca o babă». Am zis: «Da, fac orice, mă îmbrac și în vrăjitoare»”, a povestit Loredana, citată de protv.ro. Iar concursul a fost ca și câștigat de când a urcat pe scenă, devenind cea mai tânără câștigătoare a festivalului.

Viața Loredanei Groza: A petrecut o noapte în arest

Iar pentru că viața Loredanei Groza a fost una destul de zbuciumată, artista a făcut ce a făcut și, în cele din urmă, a ajuns chiar și la închisoare. Cu toate acestea, se pare că pedeapsa a fost menită a fi o lecție de viață și nu o pedeapsă corectă. Vedeta nu avea buletinul la ea, iar polițistul, care a recunoscut-o, a făcut-o să doarmă o noapte la închisoare.

„Mi-a spus că degeaba sunt eu steluță, dacă nu o am pusă în frunte. Asta e, am dormit acolo”, a povestit Loredana, citată de ziarulring.ro.