Anamaria Vasile

Flavia Mihășan, schimbare de look după ce a născut. Proaspăta mămică e într-o formă de invidiat

Flavia Mihășan și-a făcut o schimbare de look la aproximativ o lună de zile de când a devenit mamă. Dansatoarea și-a făcut timp și pentru ea, se pare că e o mămică model!

Pe 18 iunie, Flavia Mihășan a devenit mamă pentru prima oară. Dansatoarea a adus pe lume un copil perfect sănătos. Acesta este foarte activă, iese cu micuțul în parc, chiar îl alăptează acolo, vizitează diverse locații din București și are grijă de comoara ei.

Iată că acum, vedeta și-a făcut timp și pentru ea și a ajuns la un salon unde și-a făcut o schimbare de look. Aceasta s-a vopsit, are părul mai deschis la culoare. Îi stă tare bine, mai ales că are și zâmbetul până la urechi.

„Am ajuns in sfârsit la programare!! Yayy!! 🙈🍼
#HairDay, se pare că bebelușul o ține destul de ocupată, dar îi face timp și pentru îngrijirea ei.

Flavia pare că nu a fost niciodată gravidă. Talia ei este la fel ca înainte, însă femeile care nu sunt la fel de norocoase au găsit motiv de reproş.

„Nu înţeleg de ce atât de repede trebuie să demonstrezi  că arăţi bine! Corpul îşi are timpul lui de refacere… Şi altele sunt lucrurile importante după ce naşti!’, i-a comentat cineva pe Instagram, iar Flavia a reacţionat imediat: „Faptul că arăt bine după naştere nu exclude celelalte lucruri importante!’.

Flavia Mihășan a alăptat în public. Multe mămici au felicitat-o: ‘E un sentiment unic’

Când ești mamă, toate concepțiile pe care le ai se schimbă. Fără să stea pe gânduri, Flavia Mihășan l-a alăptat pe bebelușul de doar câteva săptămâni, în public. ‘Seri liniștite cu familia’, a scris proaspăta mămică pe una dintre rețelele de socializare.

Dacă micuțului îi este foame, nu mai contează că sunt într-un loc public, la cafenea sau în orice alt loc. Flavia Mihășan își alăptează băiețelul, iar multe femei au felicitat-o.