Anamaria Vasile

Simona Halep a vorbit despre nunta cu Toni Iuruc. Tenismena nu se mai ascunde si da cartile pe fata

La doar câteva zile după ce a fost surprinsă alături de noul său iubit, Simona Halep se gândește la nuntă. Sportiva se iubește cu Toni Iuruc, un tânăr milionar, iar veștile despre cei doi sunt din ce în ce mai bune.
Aceștia se află într-o vacanță de vis în Santorini, iar Simona se gândește deja la nuntă.

„Nunta aș vrea să fie în România. Nu știu dacă aici, la mare, în Constanța, sau în altă parte”, a dezvăluit Simona Halep, care trăiește o poveste de dragoste alături de Toni Iuruc, un milionar machedon.

Despre ”nunta de vis”, Simo a mărturisit: „N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii”.

Simona Halep a anunțat încă de anul trecut că va mai practica tenisul încă maximum 4 ani de aici înainte și că oricum ”nu mai mă văd jucând la 35 de ani”.

Care este cel mai mare vis al Simonei
„După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie împlinită după tenis”, a mărturisit Simona în prima conferință de presă digitală din România. Apoi a adăugat, pe un ton categoric: „Nimic despre tenis, câțiva ani!”, a mai spus Simona.

Simona Halep visează și la o vacanță exotică, departe de ochii indiscreți. „Vacanța ideală? Mi-ar plăcea să merg undeva unde nu sunt foarte mulți oameni și să am liniște. Să mă bucur de câteva persoane, apropiații mei și prieteni”, a spus Halep. Aceasta a detaliat: „Nu undeva la munte, ci pe o plajă. Dar să nu fie foarte cald, 28-30 de grade Celsius, pe acolo”, a mai spus celebra sportivă, potrivit libertatea.ro.