Anamaria Vasile

Fosta Prima Doamna a Americii te provoaca la dans

Luni dimineață, fostul cuplu prezidențial atât de regretat s-a urcat la bordul unui avion privat deținut de Richard Branson… Și iată spre ce paradis s-au îndreptat!

A venit momentul pentru ca Barack și familia sa să se bucure de o vacanță binemeritată. Destinația: Necker Island, deținută de Sir Richard Branson, care a lansat invitația către cuplul prezidențial pe care l-a susținut din toată inima încă de la începutul poveștii lor la Casa Albă.

De altfel, sâmbătă, gazda Richard Branson a și postat o poză alături de Barack, scriind: „Mulţumesc, Obama!”. Iniţial, Barack şi Michelle s-au oprit în acest weekend în Palm Springs, dar vremea mult mai frumoasă din Necker Island i-a convins să plece într-acolo. Iată unde se relaxează ei acum…

Tot acasa-i mai bine. Presedintele american Barack Obama, Prima Doamna Michelle Obama si cele doua fetite au preferat vila din Chicago si nu resedinta de la Casa Alba pentru weekend-ul de Ziua Indragostitilor.

Este prima oara de la investire, in urma cu aproape o luna, cand cuplul Obama se intoarce acasa.

Cel mai puternic lider de pe planeta are si planuri pentru scurta vacanta: cina romantica cu sotia si un meci de baschet cu prietenii.

Merita cateva zile de relaxare daca ne gandim ca presedintele Barack Obama a inregistrat primul mare succes politic.

Dupa saptamini intregi de negocieri, Congresul american a aprobat planul de stimulare a economiei, in valoare de 787 de miliarde de dolari.

Planul este vital pentru economia americana, care sufera de pe urma celei mai grave crize din 1930 incoace.

Barack și Michelle Obama s-au reîntors luni pe scena publică din Washington, însă de data aceasta fără a avea nicio legătură cu politica.

Portretele oficiale ale fostului cuplu prezidențial au fost dezvăluite la Galeria Națională Smithsonian, locul în care ajunge majoritatea foștilor președinți după terminarea mandatului și unde se găsesc portretele lor.

Acestea sunt poate cele mai așteptate ridicări de văl de până acum, în special datorită artiștilor pe care cuplul Obama i-a ales.

Fostul președinte l-a ales pe Kehinde Wiley, un pictor faimos, specializat pe portrete și absolvent al universității Yale, după ce i-a descoperit picturile cu afro-americani în stilul picturilor clasice, regale, oficiale, pline de culoare, în vreme ce fosta primă doamnă a ales-o pe artista Amy Sherald.