Anamaria Vasile

Fugi cât te ţin picioarele! Acestea sunt cele mai RELE ZODII din horoscop. Sunt în stare de orice pentru a-şi atinge scopul

Aceşti nativi sunt dominați de planeta Marte, așa că nu se vor da niciodată înapoi de la luptă și nu au o problemă cu a folosi orice mijloc pentru a obține ce își doresc. Iată care sunt cele mai rele TREI ZODII DIN HOROSCOP:

Vărsător

Această zodie nu iartă şi nu uită, aşa că indiferent ce îi faci şi îl deranjează, te va elimina definitiv din viaţa lui după ce îţi aplică o corecţie. Nu este rău fără să aibă motive, însă odată trădat, acesta nu are limite şi face orice pentru a-şi recăpăta stima de sine. Nu te pune cu el şi nu îl călca pe coadă!

Berbec

Berbecul e rău şi profitor, dar mai ales ar călca peste oricine pentru a obţine ce-şi doreşte. Dacă ţi-a lăsat impresia că tu ai un statut special şi nu te-ar dezamăgi niciodată, află că ascunde cele mai urâte intenţii. Se pune întodeauna pe primul loc, iar acţiunile lui rănesc de cele mai multe ori.

Gemeni

Nativul din Gemeni ocupă locul fruntaş în acest top pentru că face totul premeditat. Are întotdeauna un plan diabolic şi îşi calculează în amănunt paşii atunci când vrea să facă rău cuiva. Se foloseşte de cei mai slabi şi profită de ei, are multe secrete şi se răzbună chiar şi la cea mai mică ofensă pe care o primeşte.

Cele DOUĂ ZODII care se îndrăgostesc IMEDIAT! Nativii aceştia simt fiorii iubirii mai repede decât te-ai putea aştepta

Zâmbesc foarte mult, visează cu ochii deschişi şi devin foarte pozitivi în ceea ce priveşte viaţa lor. Aceste semne zodiacale sunt prea impulsive când vine vorba de iubire şi se implică într-o relaţie fără să îşi facă griji dacă aceasta va funcţiona sau nu.

Rac: Racul trăieşte în propria lui lume mică şi atunci când nimeni nu îl aduce cu picioarele pe pământ, se va îndrăgosti. El este plin de imaginaţie şi atunci când găseşte un tip care să joace rolul principal în basmul ei, se va îndrăgosti iremediabil. El nu are niciun pic de logică atunci când vine vorba de dragoste, aşa că sentimentele lui fac scântei şi imediat porneşte focul.

În timp ce unii ar putea găsi acest lucru ca fiind unul riscant, el consideră că este palpitant să treacă direct la acţiune, exact ca în luna de miere. Apropierea lui faţă de oameni poate fi, de asemenea, un rezultat al personalităţii sale ciudate şi al nesiguranţei. El îşi dă seamă că dacă se îndrăgosteşte profund poate fi o tehnică bună de a se apropia şi de a scoate la suprafaţă secrete despre el pe care le-a ascuns până acum.

Balanţă: Balanţa se îndrăgosteşte foarte repede. Ea este liniştită şi corectă şi îi place să vadă cele mai bune lucruri în oameni, chiar dacă nu oricine merită acest lucru. Ea este, de asemenea, sociabilă, astfel că este foarte uşor pentru ea să găsească un tip de care să se îndrăgostească. Dar ea caută şi armonie în viaţa ei, şi vrea să o obţină prin dragoste.

Chiar dacă nu are sens pentru alţi oameni, ea are nevoie de echilibru în viaţa ei mai mult decât orice altceva. Când e în căutarea unui iubit, nu este greu pentru ea să găsească pe cineva care să o accepte şi să îi placă stilul ei cooperativ şi diplomat.