Anamaria Vasile

Mihai Voropchievici, ghidul dragostei pentru fiecare zodie

Care este ghidul dragostei pentru fiecare zodie? Numerologul Mihai Voropchievici a venit cu soluția pentru fiecare semn zodiacal. Ce spune maestrul despre fiecare zodie și ce trebuie să știm.

Berbec: Este o iubita sinceră și atragatoare. Uneori și-ar dori mai mult romantism, dar frâng inimi fără să își propună acest lucru.

Taur: Este un munte care umblă după dragoste. Fantezia nu este punctul lor forte.

Gemeni: Seduce și apoi se duce. Cu el, dragostea este un vis. Este mai mult un iubit virtual.Poate fi impocat în mai multe acțiuni de seducție. Când trece la acțiune, este ca un copil care se joacă, experimentează.

Rac: E considerat un abis de anxietate. Au nevoie să fie asigurați că sunt iubiți. Sunt parteneri fideli și devotați, dar ca să îi păstrați trebuie să învățați să le menajați anxietatea.

Leu: Admirație necondiționată. Plasează ștacheta foarte sus, nu îi este suficient să fie iubit. Cine vrea să îl cucerească trebuie să fie ieșit din comun. Nu va fi un Leu sau Leoaică cu un partener ca să îl eclipseze. Ratează de multe ori persoane care i-ar putea oferi fericirea.

Fecioară: Trebuie să aștepte ca partenerul să îi acorde atenție. Trebuie să facă face fiecărei situații și caută stăpânească orice situații și evită neprevăzutul. E mai răbdărtoare ca o Balanță.

Mihai Voropchievici, ghidul dragostei pentru fiecare zodie
Balanță: Balanta este un semn complicat. Sunt sensibili la orice forma de galanterie. Adorati curtea subtila menita sa va seduca. O balanta nu o poti castiga cu tancul. Balantele vor o iubire totala si neconditionata.

Scorpion: Sunteti sclipitori, sunt cei mai senzuali. Au o parte un de mister care pe de o parte intriga si pe de alta parte atrage. Un scorpion are doar extreme. Sa fiti pregatiti pentru situatii extreme, fara limite, revolte, certuri, impacari.

Sagetator: Sunt fantastic de naturali. Va place sa oferiti ajutor celor din jur. Adorati sa iesiti la un restaurant bun unde sa reusiti sa va surprindeti partenerul. Sagetatorii traiesc foarte intens totul.

Capricorn: In dragoste creeaze probleme. Dragostea si sexul sunt probleme extrem de serioase pentru capricorn. Capricornul este un fel de DNA, pune foarte multe intrebari, pana se convinge ca totul este asa cum vrea el.

Varsator: Afiseaza iubirea detasata, deschis in fata tuturor experientelor. Vrea libertate in primul rand intr-o legatura. In ochii unui varsator nu diminueaza niciodata sentimentele. Daca cineva reuseste sa domoleasca un varsator, atunci va avea un partener foarte bun. Sunt oameni de viitor, daca ai prieten un varsator, sa-l pastrezi.

Pesti: Pesti sunt iubiti de toata lumea. Traiesc prin dragoste. Au o mare sensibilitate prin nascare. Le plac senzatiile tari oferite de aventurile amoroase.