Anamaria Vasile

Gabriela Cristea se viseaza mireasa si vrea sa isi faca o rochie speciala

Gabriela Cristea a fost prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine”, iar cand a nascut i-a predat stafeta Biancai Dragusanu. In momentul in care a vrut sa se intoarca la emisiunea pe care o modera, sefii nu au mai fost de acord si au pastrat-o pe Bianca pana la finalul sezonului.

Pe Gabriela Cristea putem sa o vedem acum prezentand emisiunea “Te iubesc de nu te vezi”, care se bucura de un real succes. Bruneta are o mare experienta in ceea ce priveste emisiunile in direct, ii si place foarte mult, iar acest lucru se vede.

Este proaspata mamica a unei fetite superbe, iar viata sa de familie este un perfecta. Se considera o femeie norocoasa, cu o cariera asa cum si-a dorit. Insa are si un mare regret.

Inca nu a facut cununia religioasa! Tavi si prezentatoarea s-au casatorit doar civil, iar acum planifica urmatorul eveniment important din viata lor.

Prezentatoarea vrea o rochie speciala, la care viseaza de foarte mult. Nu vrea sa isi cumpere un model care va fi la indemana oricui, ci una special conceputa pentru ea.

“Pentru o scurta perioada, am avut un atelier unde faceam rochii de mireasa.

Si a fost o perioada frumoasa, pentru ca vedeam multe mirese si ma distram pe cinste, pentru ca eram mireasa in ficare zi. Fetele veneau, probau rochii, dar niciuna nu indraznea sa spuna ca vrea sa probeze un voal de mireasa.

Vreau sa va spun ca din 10 mirese, 9 plangeau de emotie, pentru ca e un sentiment aparte momentul in care te vezi cu voal de mireasa. Eu nu am fost imbracata in mireasa, dar o sa fiu, pentru ca asa mi-a promis sotul meu si o sa-mi fac un voal de 10 metri, numai asa, sa ma incurc in el.”