Anamaria Vasile

Cele mai tari bancuri cu Jean Paler

In cei 30 de ani de cariera Jean Paler ne-a facut sa radem de zeci si poate chiar de sute de ori. Putini stiu insa ca pe vremea lui Ceausescu actorul avea o alta meserie.

Nu este o gluma si nicio inventie marele actor de comedie Jean Paler avea o cu totul alta meserie pe vremea lui Ceausescu, el facea afaceri cu aur si pietre pretioase.

„Acesta este adevarul am fost bijutier. Am lucrat o viata indelungata ca bijutier aceasta este meseria mea.

M-am jucat cu pietrele pretioasea asa cum v-ati jucat voi cu linguritele cand le puneti in ceai.

Eu m-am jucat cu diamante, smaralde, safire si lista poate ramanane deschisa”, a declarat Jean Paler.

Jean Paler (n. 17 decembrie 1962) este un actor român de comedie.

A studiat și a absolvit la clasa maestrului Dem Rădulescu.

A participat în numeroase turnee cu artiști precum Irina Loghin, Dem Rădulescu, Dan Spătaru, Jean Constantin, Nicu Constantin ș.a.

Invitat în platoul lui Cristi Brancu și al Biancăi Sârbu, Jean Paler a glumit, a spus bancuri și a râs, dar a și deslușit misterul cu privire la situația amoroasă în care se află.

„Am o relație cu portofelul. Eu nu am mai intrat pe pagina de Facebook de o lună jumate, două luni…Cineva are acces la pagina mea și mai pune câte ceva și probabil s-a jucat. Acea persoană face parte din familia mea, nu am cum să trăiesc cu cineva din familia mea.

Am o relație, dar e una așa…Ăia care se laudă, nu țin la relație. Cel care deschide ușa sau capacul la oală și dă mâncarea în public, ăla nu se respectă!

Pot doar să vă spun CNP-ul ei, nu e nici actriță, nu e…Nu stăm împreună, mai am de copilărit cel puțin 20 de ani, dacă mă ajută Dumnezeu să trăiesc. Râde și când îmi vede fața, altfel cum s-ar fi legat relația?! Plec la mare săptămâna viitoare, până în septembrie!” a povestit celebrul actor Jean Paler, la „Agenția VIP”.