Anamaria Vasile

Gemenele strănută în același timp. Te topesti cand vezi ce adorabile sunt!

Am auzit cu toții că gemenii se sincronizează. Poate că ați mai văzut astfel de situații. Uneori, gemenii pot spune același lucru în același timp, sau pot face ceva în același timp. Bineînțeles, ideea este că fac astfel de lucrui în același timp fără să știe, în special pentru că sunt conectați în moduri în care oamenii normali nu sunt.

În timp ce nu toți gemenii sunt sincronizați la perfecție mereu, aceștia au momentele lor și, atunci când suntem în preajma lor și vedem asta, nu putem să nu ne mirăm și să nu râdem de aceste coincidențe. Ați văzut vreodată așa ceva? Dacă nu, urmează momente adorabile.

Un astfel de moment este împărtășit între surorile gemene din imagini. Acestea sunt încă mici de vârstă, având doar câteva luni, și stau liniștite în pătuțul lor. Poartă costumașe roz identice, și sunt pregătite pentru orice. Mama lor le înregistrează, stând într-o parte a pătuțului, iar cele două fete zâmbesc, râd și se joacă.

Filmulețul este scurt, are doar 21 de secunde, dar, după doar zece secunde, putem vedea o schimbare în legătură cu cele două fetițe. Ambele se opresc dintr-o dată, și apoi le putem vedea cum se strâmbă pentru o secundă. Următorul pas pe care îl fac gemenele este să strănute în același timp.

Mamei nu îi vine să creadă ceea ce tocmai s-a întâmplat și a spus: ați stănutat cumva în același timp? Aceasta a început să râdă în hohote. Gemenele se uită la mama lor după ce au strănutat fără să înțeleagă ce au făcut și toată situația este extrem de amuzantă.

Cele două fete sunt puțin uimite de ceea ce au făcut. În anumite cazuri, gemenii fac aceleași lucru, dar să strănute în același timp, ceea ce este o reacție organică a omului, este chiar incredibil. Ne bucurăm că această mamă s-a decis să își filmeze fetele în acel moment pentru că toată lumea are ocazia să vadă un moment absolut adorabil și foarte rar.

Fetele sunt pe aceeași lungime de undă. Comentariile abundă de fericire, în special în ceea ce privește puterea și unicitatatea gemenilor. Acesta este modul în care putem să descriem acest video care a ajuns viral.

Uneori, atunci când privim puterea pe care o are legătura dintre frați, inimile noastre se topesc. Cu siguranță această legătură nu este valabilă doar în cazul gemenilor, ci în cazul multor frați. Acea legătură de sânge este absolut incredibilă și nu poate fi dărâmată atât de ușor.

Poate că frații nu se înțeleg cel mai bine atunci când sunt mici, poate că se ceartă din cauza jucăriilor sau atunci când nu simt că privesc aceeași cantitate de atenție ca fratele sau sora lor, dar, atunci când este nevoie, vor fi mereu prezenți.

Cu siguranță că aceste gemene vor avea această legătură pentru toată viața, în special datorită faptului că fac aceleași lucruri în același timp. Un studiu a demonstrat că gemenii au tendința de a lua aceleași decizii în ceea ce privește viața lor, vor alege parteneri de viață cu același nume sau vor alege aceeași carieră.