Anamaria Vasile

George Burcea: “Andreea suferit stop cardio-respirator, acum este stabilă. Fetiţa este bine”

George Burcea a vorbit în exclusivitate pentru www.spynews.ro despre ce s-a întâmplat la spital. După ce au apărut zvonuri conform cărora Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană, soţul ei a confirmat acest lucru, însă a liniştit pe toată lumea spunând că acum starea ei este stabilă.

De asemenea, actorul a menţionat că micuţa Clara Maria a venit pe lume fără probleme şi este sănătoasă.

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg.

Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”, a spus George Burcea în exclusivitate pentru www.spynews.ro.

Andreea Bălan a vorbit, în exclusivitate, pentru www.spynews.ro şi a povestit cum se simte cu doar puţin timp înainte să intre în clinică pentru a o aduce pe lume pe Clara Maria.

„Sunt foarte pregătită, ştiu la ce să mă aştept, dar am emoţii, chiar dacă am mai trecut prin asta. Vreau să fiu sănătoasă, să fie totul în regulă, să văd că este bine. M-am îmbrăcat aşa pentru că este ultima burtică. M-am îmbrăcat mulat. Aia mică mi-a spus să-i aduc ciocolată şi bomboane. Şi eu i-am spus. Fetiţă? Iar ea a spus băiat. George va asista la naştere de afară, de pe un geam. Nu va fi în interior”, a spus Andreea Bălan, în exclusivitate pentru Spynews.ro.