Anamaria Vasile

Primele declarații ale tatălui Andreei Bălan, după ce artista a suferit un stop cardio-respirator

După ce fiica lui a suferit un stop cardio-respirator, în timpul operației de cezariană, tatăl Andreei Bălan a oferit prima reacție.

Luni, pe 4 martie, Andreea Bălan a intrat în operație pentru a aduce pe lume cea de-a doua fetiță a ei și a lui George Burcea.

Primele declarații ale tatălui Andreei Bălan
Contactat de reporterii www.spynews.ro, Săndel Bălan, tatăl vedetei, a dezvăluit că se pregătește să plece spre clinică, pentru a-și vizita fiica.

„Nu știu, eu stau la Ploiești. Acum mă pregătesc să mă duc și eu la clinică. Eu am vorbit doar cu soția și mi-a zis ceea ce știe toată lumea. Că e la terapie intensivă și că e bine. Eu am vorbit și aseară și azi-noapte și de dimineață. Cu George n-am mai vorbit de dimineață. E cu ea probabil, acolo. Nu știu nimic, vreau să știu și eu, să văd concret ce se întâmplă”, a spus Săndel Bălan, pentru Spynews.ro.

De ce a suferit Andreea Bălan un stop cardio-respirator
Potrivit reprezentanților spitalului, Andreea Bălan a suferit o complicație critică, care nu a putut fi anticipată în urma investigațiilor anterioare.

„Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultiile sau prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nașteri”, au explicat reprezentanții spitalului Sanador.