Anamaria Vasile

Gestul facut de Simina cu cateva ore inainte ca What`s Up sa anunte oficial despartirea. Luna aceasta ar fi aniversat 3 ani de la nunta

Cu câteva ore înainte ca What’s Up să anunțe oficial despărțirea de Simina, frumoasa blondină a făcut un gest care nu prevestea că mariajul ei s-a încheiat. Peste câteva zile, ei ar fi aniversat trei ani de la nuntă. Vă reamintim că artistul și fosta parteneră de viață i-au avut ca nași pe Andra și Cătălin Măruță.

Gestul făcut de Simina cu câteva ore înainte ca What’s Up să anunțe oficial despărțirea
Nu mai e un secret pentru nimeni că povestea de dragoste dintre Simina și What’s Up a fost presărată cu multe certuri, scandaluri, însă, odată ce au decis să facă nunta ei, dar și apropiații lor au crezut că s-au maturizat suficient și că vor rămâne până la sfârșitul vieții împreună. Astăzi, cântărețul a anunțat că nu mai formează un cuplu cu femeia pe care a luat-o de soție în vara lui 2016 printr-un mesaj pe care l-a scris pe una dintre pozele de album de la nunta lor.

Totuși… cu câteva ore bune înainte ca What’s Up să facă această tristă dezvăluire, Simina nu a dat nimic de bănuit. Ea a urcat seara trecută trei filmări Insta Story; într-una dintre înregistrări, blonda era la un restaurant de fițe din Capitală, în alta se afla în mașina unei prietene, iar în cea mai recentă, se joacă cu unul dintre cățelușii ei. Aceste imagini le puteți vedea în galeria foto a articolului.

La o simplă analiză a profilului oficial de Instagram al Siminei, am observat că ea și-a șters toate pozele pe care le avea cu bărbatul care i-a devenit soț pe 28 august 2016. Mai mult, în timpul vacanței din Rezervația Delta Dunării, unde a fost în urmă cu mai bine de o lună, ea a transmis un mesaj care abia acum capătă un sens complet și pe care îl puteți citi în poza de mai jos.