Anamaria Vasile

Insula Iubirii. Ispita Andi și Denisa, sărut pătimaș la Minitel. Concurenta a uitat de falsa prietenie cu Geanina.

„Insula Iubirii” a fost plină de surprize azi! După ce Andi i-a declarat Geaninei că nu vrea să profite de naivitatea ei, Denisa a trecut la atac și nu a mai ținut cont de nimic. Concurenta s-a apropiat de Andi și chiar a reușit să-l sărute pe aceste, în timp ce se aflau împreună, pe plajă.

Denisa a uitat de prietenia pe care i-o afișa Geaninei și a trecut la fapte. Azi, la „Insula Iubirii”, concurenta nu a mai ținut cont de nimic și s-a apropiat de Andi mai mult ca niciodată. Profitând de petrecerea organizată la Minitel, Denisa s-a folosit de toate farmecele ei feminine pentru a-i atrage atenția ispitei Andi, bărbat pe care l-a dorit de la început în preajma ei.

La un moment dat, Denisa a fost surprinsă de Andi cu o propunere inedită, aceea de a se plimba cu el pe plajă, așa că nu a stat deloc pe gânduri și a acceptat imediat.

Cei doi s-au ținut de mână și inevitabilul s-a produs, căci Andi și Denisa și-au oferit reciproc primul sărut! Văzând situația, Geanina și-a dat seama că prietenia pe care i-o afișa Denisa a fost una falsă și toți oamenii din jurul ei au avut dreptate în privința acestui aspect.

Întorși în resort, Andi și Denisa au stat împreună preț de câteva minute pe o canapea, timp în care s-au mai sărutat o dată, apoi au plecat împreună la somn.

Geanina, umilită de Denisa în fața lui Andi
La una dintre petrecerile de la Minitel, ispitele au avut parte de un episod de-a dreptul șocant. Denisa și Geanina au început să dea shot după shot, iar Geanina, cea care nu prea este prietenă cu alcoolul, a ajuns într-o stare greu de văzut. Denisa s-a folosit de alcool pentru a o aduce pe Geanina într-o postură proastă în fața lui Andi și toți cei de la Minitel și-au dat seama de intențiile celei care susținea sus și tare că îi este prietenă Geaninei.