Anamaria Vasile

Horoscop 14 iulie 2018. Capricornii primesc o veste mare

Horoscopul din 14 iulie 2018 vă recomandă să vă îndreptați atenția către familie și sine, către lucrurile pe care nu le-ați făcut, către întâlnirile și oamenii pe care i-ați lăsat în urmă pentru că… nu ați putut, nu ați avut…. nu și iar nu!…

Astrele aduc momentul întoarcerii care suflet, către ceea ce suntem cu adevărat! O zodie va primi vești care îi vor schimba definitiv percepția aspra vieții. Fie primit!

Horoscop 14 iulie Berbec

Relațiile sentimentale te răscolesc mult în acest weekend. Sunt favorizate discuțiile cu persoană iubită și copiii. Împreună ați putea pune la punct un plan de distracții și activități comune pentru multă vreme de acum încolo.

Lasă-i și pe ceilalți să vorbească, să-și expună părerile sau doleanțele. Unele îți vor plăcea, altele mai puțin, dar se va ajunge la un consens agreat de toți.

Horoscop 14 iulie Taur

Sunt zile bune pentru dialoguri importante cu membrii familiei la sfârșitul acestei săptămâni. Poți pune la punct aspecte patrimoniale, de genul moștenirilor sau vânzării și achitionarii unor bunuri patrimoniale valoroase.

Treburile gospodărești se rezolvă mai ușor, mai ales dacă ești ajutat și de ceilalți. Ține cont și de spusele celorlalți! Primești mult sprijin din partea celor dragi.

Horoscop 14 iulie Gemeni

Finalul acestei săptămâni îți aduce în preajmă multe persoane din anturajul apropiat. Sunt posibile discuții aprinse pe teme diverse, iar schimbul de informații va aduce beneficii tuturor.

Este bine să asculți mai mult decât să vorbești și nu îți expune vulnerabilitățile sufletești. Rezervă-ți momente pentru călătorii scurte, dar și pentru odihnă și relaxare în aer liber.

Horoscop 14 iulie Rac

Discuțiile privitoare la veniturile pe care le obții din muncă proprie sunt tumultoase și pe alocuri îngrijorătoare în zilele acestui weekend.

A obține bani mai mulți sau a reuși să faci economii depinde numai de ține, respectiv de felul în care îți gestionezi forțele vitale, fie pentru a munci, fie pentru a consumă strictul necesar, reducând astfel cheltuielile. Lasă grijile deoparte!

Horoscop 14 iulie Leu

Beneficiezi de multă energie la sfârșitul acestei săptămâni. Vorbești frumos, ești un povestitor fascinant și mulți vor dori să-ți asculte snoavele sau să-ți ceară sfaturi.

Dozează-ți eforturile, pentru că energia vitală este fluctuantă, existând riscul să obosești. Distrează-te alături de cei dragi, plimbă-te în aer liber sau prin locurile preferate și bucură-te profund de tot și toate!

Horoscop 14 iulie Fecioară

Ai nevoie de odihnă în acest weekend, așa încât lasă grijile și treburile deoparte. Sunt posibile neplăceri legate de sistemul osos și articular, dar le poți ameliora dacă te îngrijești corespunzător.

Evită eforturile mari, compania oamenilor zgomotoși, deciziile și participarea la discuții ample. Gândește-te cum ai dori să fie viață ta de acum încolo și creionează un plan în acest sens.

Horoscop 14 iulie Balanța

Ești înconjurat de prieteni la sfârșitul acestei săptămâni. Unii chiar te învață de bine, îți oferă soluții viabile pentru situațiile în care ești implicat, însă alții doar așteaptă un moment prielnic pentru a te destabiliza emoțional.

Adună-ți forțele și nu te bază prea mult pe alții! Ascultă ce ți se spune și reține numai acele informații care-ți folosesc cu adevărat.

Horoscop 14 iulie Scorpion

Sunt favorizate reuniunile cu multă lume, atât într-un cadru oficial, cât și cadru familial. Ești o mică vedetă, observată și aplaudată de ceilalți. Unii vor dori să-ți audă expunerile profesionale sau personale vizavi de realizările tale recente.

Este posibil să primești replici interesante, chiar dacă pe alocuri puțin supărătoare. Și din aprecieri și din reproșuri poți învață multe.

Horoscop 14 iulie Săgetător

Dorință de rafinare sufletească este mare în zilele acestui weekend. Vizionează un spectacol de teatru, un film bun, participă la seminarii pe teme diverse sau stai de vorba cu persoanele din anturajul apropiat pe care le simți pe aceeași lungime de undă cu ține.

Singurele neplăceri pot apărea de la bugetul comun cu partenerul de viață sau cu neamurile. Evită cheltuielile nefodate!

Horoscop 14 iulie Capricorn

Sunt posibile câștiguri și favoruri de la și prin alții la finalul acestei săptămâni. Este bine să te gândești la un plan de investiții pe termen lung sau la economii serioase, deoarece astrele au planuri mari cu tine.

Sunt posibile vești cu și despre oficializări, asumarea unor situații și decizii noi pe plan familial. Că este vorba de o căsătorie, un copil sau posibilitatea unui caștig in plus, fie primit!

Că sunt toate la un loc… chiar mai bine! Obișnuiește-te însă să cheltuiești strictul necesar, să consumi atât cât îți trebuie și să ajuți financiar, material, atât cât poți și numai pe acele persoane care merită și evită să discuți cu alții despre bugetul tău!

Horoscop 14 iulie Vărsător

În relațiile parteneriale se conturează schimbări importante începând din acest final de săptămâna. Poate fi vorba despre o nouă ofertă de colaborare care îți propune implicare pe termen lung, dar și beneficii pe măsură. Lasă deciziile majore pentru zilele următoare. Doar analizează în tihnă cele ivite în plan partenerial și nu discută cu alții despre asta.

Horoscop 14 iulie Pești

Muncă și sănătatea sunt subiectele principale ale sfârșitului acestei săptămâni. Dacă îți îngrijești corespunzător și permanent sănătatea vei reuși, în paralel, să muncești după cum îți place și ai nevoie, atât acasă, cât și la serviciu. De aceea, gândește-te la un program de viață în care să alternezi regulat orele de odihnă cu orele de muncă. Odihnește-te și lasă grijile deoparte!