Anamaria Vasile

Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, intră în zodia Fecioarei. Cum influențează zodiile

Pe data de 10 iulie 2018, planeta Venus va părăsi semnul Leu, unde se află de la începutul lui iunie, și va intra în zodia Fecioară pentru următoarea lună.

Aspectul vine cu schimbări benefice și oportunități pentru toate zodiile, în funcție de sectorul astrologic pe care-l tranzitează!

Venus este planeta iubirii, a armoniei, a beneficiilor și a noroacelor, iar atunci când tranzitează zodia Fecioarei, zodie caracterizată de tandrețe, sensibilitate, dar și simț practic și cumpătare, aduce cu sine o mai mare compasiune față de tot ceea ce ne înconjoară, ne pasă mai mult de semenii noștri și suntem mai dispuși să-i ajutăm și să le fim alături.

Iată cum îți influențează zodia tranzitul planetei Venus prin semnul Fecioarei din data de 10 iulie!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de tranzitul planetei Venus în sectorul profesional și al sănătății. Astfel, nativii vor avea parte de oportunități la locul de muncă, își vor organiza impecabil sarcinile, vor avea spor în rezolvarea acestora și vor primi sprijinul colegilor.

Nativii Berbec care s-au confruntat până acum cu probleme de sănătate vor simți o îmbunătățire a stării generale și vor avea mai multă energie.

Taur

Venus, întocmai guvernatorul zodiei Taur, va tranzita sectorul sentimental, iar nativii singuri vor deschiși către aventură, în timp ce nativii Taur care se află într-o relație vor avea parte de armonie în cuplu și înțelegere din partea partenerului.

Pe de altă parte, cei născuți în zodia Taur vor fi orientați către activități recreative, vor petrece mai mult timp cu copiii, acolo unde este cazul, și este foarte probabil să plece într-o vacanță binemeritată.

Gemeni

Tranzitul planetei Venus prin semnul Fecioară activează sectorul familiei și le aduce celor născuți în zodia Gemeni armonie și înțelegere cu membrii familiei, iar relațiile tensionate pe care le-au avut până acum cu rudele se vor liniști.

De asemenea, nativii pot avea parte de ocazii care să le favorizeze o renovare a locuinței, o mutare temporară sau chiar schimbare de domiciliu. Timp de o lună, Gemenii se vor preocupa de activitățile gospodărești.

Rac

Tranzitul planetei Venus prin semnul Fecioară activează sectorul comunicării, iar cei născuți în zodia Rac, cu precădere care-și desfășoară activitatea în acest sens, vor avea ocazia să se facă remarcați în public, pot susține discursuri de succes și se pot bucura de aprecieri în masă.

De asemenea, nativii Rac care susțin examene orale le vor trece cu brio, iar cei care studiază vor capta mult mai bine informația. Pe de altă parte, vor avea ocazia să aibă surprize plăcute în timpul unei deplasări, călătorii.

Leu

Tranzitul planetei Venus prin semnul Fecioară activează sectorul banilor câștigați din muncă proprie, iar cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o îmbunătățire considerabilă a situației financiare.

Posibil ca unii nativi să primească un bonus la locul de muncă, o primă sau să li se propună un nou proiect, o nouă colaborare care să le rotunjească veniturile.

Fecioară

Tranzitul planetei Venus întocmai prin semnul Fecioară le va aduce acestor nativi protecție divină, spor, energie, bună dispoziție, senzualitate, dar și ocazii de a flirta sporite de puterea de cucerire de care dau dovadă.

O parte dintre nativi se vor preocupa de imagine, vor face schimbări în garderobă și de look, vor merge la saloane de înfrumusețare și nu este exclus să înceapă o dietă sau un program de antrenamente pentru a arăta impecabil.

Balanță

Pentru cei născuți în zodia Balanță care până acum s-au confruntat cu probleme de sănătate și disconfort general, tranzitul planetei Venus prin semnul Fecioară le aduce o îmbunătățire a stării.

Gândurile negre vor dispărea și pesimismul se va dizolva, iar nativii Balanță își pot face liniștiți planuri de viitor, căci vor avea toată susținerea astrală.

Scorpion

Tranzitul planetei Venus prin semnul Fecioară activează sectorul prietenilor, iar cei născuți în zodia Scorpion își vor lărgi cercul de cunoștințe cu persoane noi și de calitate, care îi pot susține pe nativi în proiecte de viitor, și se vor bucura de ajutor și susținere din partea prietenilor, care vor avea tendința inclusiv de a-i proteja pe aceștia.

Săgetător

Tranzitul planetei Venus prin semnul Fecioară activează sectorul carierei, iar cei născuți în zodia Săgetător se pot bucura de oportunități în sfera socio-profesională.

Pot primi aprecieri din partea șefilor, pot avansa în funcție și au șansa să-și schimbe cariera sau să se implice într-un proiect aducător de beneficii atât la capitolul imagine, cât și financiar.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se vor bucura de beneficiile planetei Venus care le va aduce șansa de a se afirma din punct de vedere profesional sau, pentru cei care nu sunt mulțumiți de locul de muncă, poate aduce șansa de a participa la niște cursuri de perfecționare.

O parte dintre nativi pot pleca în străinătate pentru a-și îndeplini visul, în timp ce alții pot avea parte de experiențe în călătorii care să le consolideze principiile de viață sau să le schimbe, acolo unde nativii sunt trași înapoi de prejudecăți.

Vărsător

Tranzitul planetei Venus prin semnul Fecioară activează sectorul avantajelor materiale, iar cei născuți în zodia Vărsător vor avea nenumărate ocazii să-și îmbunătățească veniturile cu ajutorul familiei și al partenerului de viață.

Aceștia vor primi sume de bani, cadouri materiale și fel și fel de privilegii de natură financiară, de exemplu un voucher de vacanță, un bilet de avion sau un sejur într-o locație mult visată.

Pești
Tranzitul planetei Venus prin semnul Fecioară activează sectorul mariajului și al parteneriatelor, iar cei născuți în zodia Pești se vor bucura de o detensionare în relația de cuplu, vor deveni mai romantici și mai înclinați către nevoile partenerului. De asemenea, în relațiile profesionale, în parteneriatele de afacere, armonia se poate reinstala și se vor semna mult mai ușor contracte.