Anamaria Vasile

Horoscop 2018 Berbec. Cum îi merge zodiei Berbec în anul 2018

Berbec – bani și carieră

Nativii în Berbec sunt născuți pentru a fi lideri pentru că adoră să dețină puterea. Și de ce nu și-ar dori putere? Ca un semn războinic, îmbrățișează fiecare provocare și ies pe primul lor la fiecare concurs la care participă.

Nu suportă să fie sub comanda cuiva și vor lucra doar în speranța că își vor atinge scopul suprem (oare să fie dominarea supremă?), sau că vor ajunge la poziția care să le ofere destul control și incitare – o șansă de a-ți demonstra abilitățile de lider și călătoria către primul loc.

O problemă cu care nativii în Berbec se confruntă des? Acceptă mai multe provocări decât pot duce. Berbecii sunt un semn singuratic și dacă nu au grijă, pot ajunge să facă totul singuri, doar pentru a fi făcut așa cum trebuie.

Dacă programul este până la ora 18.00, aceștia vor sta până la miezul nopții. Ar trebui să învețe să predea din sarcini, mai ales nativilor în Taur și Scorpion care sunt foarte atenți la detalii și le vor face în jumătate din timpul acordat.

Cariera este zona în care nativii în Berbec pot străluci cel mai tare. Ambițioși, creativi și conduși de nevoia de a fi cei mai buni în toate domeniile, nativii se simt el mai bine la locul de muncă. Născuți lideri, aceștia se simt în largul lor atunci când sunt la conducere, față de locuri de muncă unde li se dau ordine. Sunt manageri foarte buni, iar colegii de birou vin des la ei pentru a le cere sfaturi.

Unele semne au proleme cu schimbarea, în timp ce Berbecii o inițiează. Un nou proiect este primul motiv pentru care se trezesc dimineața, dar nu vor să se limiteze, să facă liste peste liste sau să își mențină statutul prea mult timp.

Natura competitivă, puternică a nativilor îi poate face să se trezească des în conflicte, așa că este important pentru ei să își amintească faptul că fac parte dintr-o echipă. De fapt, nativilor le face foarte bine să lucreze împreună cu ceilalți. Nu au nevoie pentru a începe un proiect, dar cea mai mare putere vine din chimia cu cei din jur care beneficiează de energia infectuoasă.

Așa cum s-ar putea aștepta de la oameni care sunt plini de vervă și energie, nu pot accepta să lucreze într-un mediu liniștit, cu o atmosferă plictisitoare. Își vor dori să lucreze într-un mediu de lucru agitat, unde ideile zboară de la o persoană la asta, unde lucrurile se schimbă des, chiar dacă este multă gălăgie și agitație în jur. Munca de teren este perfectă pentru ei.

Oricât de mult le-ar plăcea să muncească pe teren, aceștia au nevoie să fie în mijlocul competiției. Cu cât competiția este mai mare, cu atât muncesc mai tare pentru a produce cele mai bune rezultate.

Acesta este motivul pentru care și-au primit reputația de oameni care știu să profite de ocazii – se simt mai confotanil atunci când luptă până la ultima suflare. Viața normală nu este pentru ei.

Se pune mare accent pe proiectele neterminate în cazul lor. Acestea pot fi începute acum zeci de ani. O formă bună de comunicare este cel mai bun mod prin care poți rezolva ceva foarte rapid și eficient.

Nativii vor face tot ce le stă în putință să ajungă cât mai departe, vor profita de informații din jurul lor, în special de studii pentru că vor mereu să își lărgească orizontul. Aceștia fac în așa fel încât să aibă mereu oportunități noi de lucru, să fie promovați și să primească mărimi de salarii.

Deși Berbecii ar putea să strângă bani pentru zilele negre, acesta nu este deloc cazul. Nativii în Berbec pun accent pe tot ce îi face să se simtă puternici, pe cumpărături, pe jocurile de noroc și pe a cumpăra cam tot ce este în jurul lor.

Nu sunt deloc concentrați pe viitorul lor financiar. Mai mult, filosofia acestora de viață este să își trăuască fiecare prezentul cât mai intens posibil.

Banii nu sunt o problemă pentru ei pentru că le place să muncească, dar îi cheltuie la fel de repede pe cât îi câștigă. Una dintre marile loc calități este că se vor distra la fel de tare și atunci când îi cheltuie și atunci când îi câștigă!