Anamaria Vasile

Horoscop 24 august – O zodie isi va schimba radical viata

Horoscop 24 august 2018, horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:

HOROSCOP Berbec

Astrele te vor favoriza dacă vei fi dispus să-ți asculți intuiția și să te ghidezi după instinct. Apar șanse mari de a întâlni persoane noi, care să te propulseze în carieră. Spre seară este posibil să vină cineva în vizită ori să auzi o veste despre o persoană mai de departe.

HOROSCOP Taur

Planurile de viitor pe partea sentimentală pot fi susținute de astre, se pare că astăzi ai putea scăpa de anumite probleme, tensiuni, frici care nu îți dădeau pace. Vei avea sentimentul că ai ajuns la un echilibru satisfăcător, vei simți că există iubire, de aceea nimic nu te va doborî.

HOROSCOP Gemeni

Altruismul te ajută astăzi să fii agreat de cei din anturaj. Chiar dacă este o zi favorabilă studiului și comunicării, îți dorești să rămâi în anonimat, deoarece nu vrei să înșeli așteptările celorlalți și nici să te simți judecat. Prin urmare, urmează-ți intuiția.

HOROSCOP Rac

Vei avea parte de multă iluzie și dezamăgire din partea partenerului de viață, a colaboratorilor, persoanelor în care ai de obicei încredere. Vei constata că în această lume ești pe cont propriu, încercând să îți faci o viață mai bună. Astfel, vei putea dobândi fericirea, iar toate stările interioare, de frustrare, de nemulțumire se vor dizolva.

HOROSCOP Leu

Ți se oferă șansa de a ajunge să înțelegi rostul iubirii din partea partenerului, fii mai recunoscător. Iar dacă în ultima perioadă ai început o relație în paralel, acum totul poate ieși la suprafață. La locul de muncă este o zi favorabilă câștigurilor și strategiilor de dezvoltare a afacerii.

HOROSCOP Fecioară

Te încântă o propunere venită de la un prieten aflat departe de tine, pentru o nouă colaborare, dar șansele nu prea sunt de partea ta, deoarece se pare că nu găsești banii necesari. Pe seară s-ar putea să te simți singur, însă îți vei reveni destul de repede din această stare negativă.

HOROSCOP Balanță

Riscul de a face o gafă din cauza neatenției este mare, mai bine ar fi dacă ai lăsa întâlnirile importante, negocierile pe o altă zi cu influx astral de energie pozitivă. Dezamăgirea va veni tot din partea ta, deoarece te vei critica pentru că nu ai observat unele detalii, pentru că ai te-ai grăbit.

HOROSCOP Scorpion

Pe partea sentimentală, ziua de azi aduce în atenție problemele de sănătate ale partenerului și cheltuieli mari. Acesta poate să contacteze o viroză, o intoxicație alimentară în urma unei neatenții, iar tu vei fi nevoit să te implici total pentru a rezolva această problemă.

HOROSCOP Săgetător

Ai o zi care marchează reușita unor acțiuni pe plan profesional. Problemele mai vechi de la locul de muncă își pot găsi astăzi rezolvarea. Vor ieși la suprafață și unele frici legate de bani, dar nu este cazul să te identifici cu acestea, mergi înainte cu încredere, pentru a reuși.

HOROSCOP Capricorn

Se pare că o nouă provocare apare la locul de muncă, însă tocmai aceasta te va face să găsești o soluție potrivită la o problemă profesională care părea fără rezolvare. Rezistența ta la stres îi va impulsiona și pe colegi. Finele zilei îți va aduce împlinire în sânul familiei, de la care primești aprecieri.

HOROSCOP Vărsător

Posibilitatea de a obține câștiguri rapide te poate face să devii imprudent. Bine ar fi să eviți speculațiile riscante în această zi. Pe seară ai putea să te refugiezi în liniștea căminului conjugal, unde vei reuși să spui tot ceea ce ai pe suflet și să primești un sfat bun de la partenerul drag.

HOROSCOP Pești

Un eveniment neașteptat poate să apară azi, posibil să auzi despre un secret ce ți s-a ascuns, iar dacă tu ești cel care a mușamalizat o situație, aceasta va ieși la suprafață fără ca măcar să îți dai seama. La toate acestea se mai adaugă și conflictele mocnite între tine și partenerul de viață.