Anamaria Vasile

HOROSCOP 30 iunie 2018: Noroc pentru o zodie

HOROSCOP 30 iunie 2018: Noroc în anturaj, o dispoziție veselă, motiv de petrecere cu prietenii. Află ce rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!

HOROSCOP Berbec

Dacă ești în situația în care te complaci într-o relație sentimentală doar din inerție sau din frica de a nu fi judecat de societate, vei fi pus în postura de a lua o decizie. Însă vei constata că starea ta de spirit este destul de proastă și nu poți iniția acest demers, ca rezultat închei ziua cu un gust amar.

HOROSCOP Taur

Dacă te simți singur, încearcă să găsești activități cât mai constructive, astfel încât să-ți folosești timpul liber în mod util, pentru a scăpa de emoțiile negative. Pe seară, o întâlnire neprogramată cu prietenii se prefigurează, dar în final va fi pe placul tău.

HOROSCOP Gemeni

Se anunță o schimbare radicală de atitudine, vei avea idei noi care te vor propulsa în carieră, se va amplifica curajul de a acționa, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Sentimental, energia se canalizează pe partea mentală, astrele scot la iveală divergențe de opinii cu partenerul drag.

HOROSCOP Rac

Pe plan profesional ziua vine cu o posibilă mărire de salariu, iar în sfera financiară se pare că ai făcut în ultima perioadă o alegere potrivită, deoarece acum încep să vină și banii de pe urma unor activități demarate în trecut. Tot ce-ți rămâne de făcut este să nu cheltui toți banii cu prietenii, ci mai degrabă să-i economisești.

HOROSCOP Leu

O excursie pe care o plănuiești de ceva timp se poate concretiza, iar o nouă aventură te așteaptă. Fii atent la semnele pe care Universul ți le oferă prin cei din jur, în special prin partenerul de viață, care va veni cu o nouă idee de a-ți îmbunătăți eficiența pe plan profesional.

HOROSCOP Fecioară

Poți avea reușite în ceea ce faci, în special pe plan sentimental, relațional. Este o zi favorabilă socializării de orice fel, poți să-ți prezinți partenerul familiei, acesta va face o impresie bună.

HOROSCOP Balanță

Începi ziua în forță, astrele pot aduce pentru tine situații noi, conjuncturi favorabile din punct de vedere financiar. Însă acasă, astăzi pot să apară și unele certuri din cauza copiilor, a unor cheltuieli efectuate de cel drag. Totuși nu exagera cu reproșurile, s-ar putea ca stresul de la muncă să fie cauza reală a irascibilității tale.

HOROSCOP Scorpion

Posibil să te confrunți cu o stare de indecizie. Încearcă să te concentrezi asupra obiectivului final, te-ar putea ajuta dacă ai lucra în echipă, punct cu punct, după un plan bine stabilit. Pe de altă parte ziua de astăzi ar putea să producă o aplecare spre partea de voluntariat.

HOROSCOP Săgetător

A venit vremea în care trebuie să dai dovadă că ești capabil să îți stabilești prioritățile. Evită discuțiile în contradictoriu, s-ar putea să atragi pierderi financiare din cauza neatenției și agresivității verbale. Dacă cineva îți propune o afacere, în această zi se pare că Universul nu va favoriza colaborarea.

HOROSCOP Capricorn

Posibil să ai șanse mari de reușită în demararea unei afaceri de anvergură. Nu-ți fă griji, pe parcursul derulării proiectului vei găsi și banii necesari finalizării acestuia. Din ce se poate observa pe partea socială vei începe să faci curățenie în viață, în gândire, în anturaj, doar cei care se ridică la anumite standarde vor rămâne alături de tine.

HOROSCOP Vărsător

Posibil să apară o problemă inopinată cu actele. Atenție sporită atunci când ai de lucru cu documentele. O greșeală minoră pe care o poți face azi, te poate costa timp și bani O posibilă stare de nervi vine să perturbe echilibrul pe plan conjugal. Se recomandă mult calm și răbdare. Pune-te și în pielea partenerului pentru a-l înțelege mai bine.

HOROSCOP Pești

Posibil ca astăzi să intri în noi alianțe, să semnezi un contract sau să te dedici unui hobby. Capitolul sănătate cunoaște un progres, deși acesta nu se poate contoriza, însă te vei simți în formă bună, se pare că optimismul va pune stăpânire pe atitudinea ta.