Anamaria Vasile

Horoscop AZI toată zodiile – vezi previziunile pentru tine

Horoscop 29 septembrie 2018. Spre deosebire de alte zile, pline de dragoste și pasiune, această sâmbătă se va desfășura domol, calm, în confortul oferit de prezența celor dragi. Sunt posibile discuții serioase în familie, pentru a detensiona probleme adunate în timp, însă maturitatea își va spune cuvântul iar situația se va clarifica rapid, spre bucuria tuturor.

Pe plan profesional vin oportunități de a face bani, dar nu prea vine cheful. Se va rezolva în scurt timp, după o mică perioadă de relaxare. E totuși weekend, până la urmă!

Horoscop 29 septembrie 2018 Berbec

Berbecii vor descoperi o nouă pasiune astăzi și, odată cu ea, vor deschide un alt capitol în viață. Acest hobby îi inspiră și le umple sufletul de bucurie, iar golul pe care l-au simțit în ultima vreme dispare într-o clipă. Însă nu e totul roz. Unii membri ai familiei încep să resimtă lipsa lor și încearcă să le transmită, într-un mod elegant, că ar vrea să petreacă mai mult timp împreună. Nu ar fi rău să vă analizați atitudinea, încă nu s-au produs rupturi adânci.

Horoscop 29 septembrie 2018 Taur

Taurii au una din acele zile în care totul pare posibil. Plini de energie și optimism, vor atrage toți colegii în jurul lor, fiind mereu pregătiți cu o glumă bună sau o vorbă de duh. Nu este exclus ca, în ciuda vremii, să plănuiască pe loc o ieșire în natură, poate chiar la un grătar. Așa colegi să tot ai!

Horoscop 29 septembrie 2018 Gemeni

Gemenii vor da dovadă de maturitate și înțelepciune în relația cu cei dragi. Se ivesc situații tensionate, ca în orice familie, dar acești nativi vor ajunge rapid până la miezul problemei, însă fără a pune întrebări incomode sau a crea o atmosferă tensionată. Familia va aprecia această atitudine clară și concisă, mai ales în momentele dificile. Lecția? E simplu să faci lumea mai bună, dacă te comporți într-un mod responsabil.

Horoscop 29 septembrie 2018 Rac

Racii dau dovadă de precauție azi, mai ales în ceea ce privește rutina zilnică. Dacă nu sunteți atenți, ați putea să vă accidentați făcând lucruri simple: ați putea aluneca spălând pe jos sau să vă electrocutați. Aveți grijă, nu vi se va întâmpla nimic grav dacă vă uitați la televizor sau citiți.

Horoscop 29 septembrie 2018 Leu

Leii nu au o zi bună azi. Nu aveți chef de nimic, iar o vizită v-ar putea lua prin surprindere. Încercați să vă animați și să ieșiți din casă. Aranjați-vă și încercați să fiți cât mai prezentabil.

Horoscop 29 septembrie 2018 Fecioară

Fecioarele au o zi bună azi și trebuie să se gândească la viitor. Sunteți interesat să investiți într-o afacere imobiliară, iar astrele sunt alături de voi, nu veți regreta – banii vor veni cu siguranță. Dacă totuși azi vă simțiți lipsiți de vlagă, concentrați-vă pe un hobby: pictura sau jocurile video.

Horoscop 29 septembrie 2018 Balanţă

Balanţele nu au astăzi niciun chef de viaţă şi ar prefera să lenevească de dimineaţă până seară. Cea mai mare realizare a voastră va fi faceţi cina, însă chiar şi acest lucru va fi extrem de dificil. Mare parte din timp îl veţi petrece lenevind pe canapea, în pat, privind spre tavan şi gândindu-vă la trecut. Totuşi, ştiţi că acest lucru nu este bun, astfel că trebuie să vă mobilizaţi. Ieşiţi din această stare, îmbrăcaţi-vă şi ieşiţi în oraş. Distraţi-vă şi râdeţi!

Horoscop 29 septembrie 2018 Scorpion

Scorpionii vor avea nevoie, astăzi, să fie flexibili şi disponibili să îşi modifice planurile pe care le-aţi organizat cu multă vreme înainte. Există o mare şansă ca, acel lucru pe care l-aţi aşteptat întreaga săptămână, să nu se întâmple. Nu vă faceţi griji şi nu vă întristaţi din această cauză. Veţi avea parte de distracţie dacă va reîntoarceţi la un vechi hobby. Dacă veţi găsi timp liber, nu vă gândiţi de două ori. Faceţi exact ceea ce vă place, iar viaţa voastră va avea un nou înţeles.

Horoscop 29 septembrie 2018 Săgetător

Săgetătorii vor fi, astăzi, plini de energie. La începutul zilei, vă veţi ocupa de curăţenia întregii case şi veţi şterge şi spăla totul până când va străluci. Spre seară, veţi avea parte de distracţie. Invitaţi câţiva prieteni la voi. La sfârşit, veţi petrece timp de calitate cu persoana iubită. Discutaţi lucrurile care vă fac să vă simţiţi bine. Astrele vă recomandă să vă închideţi telefoanele şi să vă dedicaţi iubitei/iubitului. Acest lucru vă va întâri relaţia şi veţi rămâne cu amintiri frumoase.

Horoscop 29 septembrie 2018 Capricorn

Cel mai bine, astăzi, nu vă stabiliţi obiective importante. E puţin probabil să le atingeţi. Mai ales că mulţi oameni din jurul vostru vă vor întrerupe. Aşa că mai bine amintiţi-vă că sfârşitul de săptămână e pentru odihnă şi relaxare. Dacă nu luaţi o pauză, corpul vostru va ceda.

Horoscop 29 septembrie 2018 Vărsător

Veţi privi pe cineva înt-ro lumină nouă. Cineva la care niciodată nu v-aţi gândit aşa va fi dintr-odată extraordinar de atractiv şi vă stârneşte interesul. Dacă eşti singur, nu rata ocazia. Dacă eşti într-o relaţie, analizează bine şi nu face economie de complimente.

Horoscop 29 septembrie 2018 Peşti

Vei primi sfaturi valoroase, dar asigură-te că ele sunt potrivite pentru situaţia în care te afli. E posibil ca aceste sfaturi, altfel foarte bune, să nu te ajute personal. Ziua va trece plină de lucruri bune pentru tine, orice gând ai, se întâmpl ce ai gândit. Ai mari şanse de succes dacă astăzi începi un proiect nou.