Anamaria Vasile

HOROSCOP Urania pentru 29 septembrie – 5 octombrie. Berbecii sunt dispuși la mici compromisuri, Gemenii trebuie să fie atenți la sănătate

HOROSCOP. Perioada 29 septembrie – 5 octombrie vine cu o serie de schimbări din punct de vedere astral. Cunoscutul astrolog Urania ne spune cum arată această săptămână pentru fiecare zodie.

HOROSCOP. Berbec

Între 28 și 29 septembrie după-amiaza, posibile destabilizări financiare ori numai teama nativilor de a nu fi păcăliți. Între 29 octombrie, după ora16:26, și 1 octombrie, seara, bună capacitate de comunicare cu frații, vecinii, cunoscuții ocazionali. Șansa de a afla lucruri utile și necesare lor, de a învăța sau de a se prezenta onorabil la examene și verificări.

Scurte deplasări, plimbări, mici excursii. Între 1 octombrie, după ora 21:06, și începutul zilei de 4 octombrie, preocupări domestice care nu fac plăcere sau care iau chiar aspectul unor constrângeri. Relații cu părinții și/sau rudele în vârstă marcate de tensiuni și reticențe.

Între 4 octombrie, după ora 00:13, și 5 octombrie, viața sentimentală este animată: chef de aventuri, de întâlniri pătimașe. Cei tineri pot dezvolta adevărate ambiții în plan sportiv motiv pentru care vor fi dispuși să facă eforturi fizice, să renunțe la plăcerile firești în viața de fiecare zi (o mâncare bună, dulciuri, un pahar de vin, o petrecere, etc.), pentru a fi în formă optimă. Întreaga săptămână, pe casa relațiilor parteneriale, va opera perechea Soare/Mercur care le va permite să abordeze oameni dificili și subiecte delicate cu destul de multă moderație.

Uneori, Berbecii, deși nu le este specifică această tendință, vor face un adevărat slalom printre opiniile, atitudinile și interesele nutrite de partenerii ori rivalii lor, fiind vor fi dispuși să accepte mici compromisuri ori să facă concesii pentru a-și atinge scopul ori pentru a tempera niște conflicte. De aici și șansa de a ajunge la o rezoluție favorabilă lor într-un conflict, anchetă, cercetare sau audiere ori într-un litigiu dacă vor accepta calea medierii sau a negocierii între părți. Surprize generate de comportamentul prietenilor ori de amestecul nefericit al acelora în treburile de familie sau în afacerile nativilor.

HOROSCOP. Taur

Între 28 și 29 septembrie după-amiaza, perioadă stabilă, bună pentru a aborda cu calm și răbdare chestiunile anoste care trebuie rezolvate. De multe ori, s-ar putea pune probleme unui efort fizic și/sau al unei unei rezistențe nervoase de care, din fericire, Taurii vor beneficia grație acestui context astral. Răstimp în care nativii vor da dovadă de stabilitate psiho – emoțională în fața unor situații periculoase, riscante, nedrepte în care se vor vedea puși de către unii parteneri, dușmani sau părți într-un litigiu care nu se vor da înapoi de la artificii, abuzuri, provocări sau le vor întinde capcane.

Între 29 octombrie, după ora 16:26, și 1 octombrie, seara, dialoguri pe teme bănești. Abordarea problemelor salariale beneficiază de susținerea celor în drept să rezolve respectivele solicitări, acordându-le atenție și vădind o reală disponibilitate în găsirea unei soluții coerente. Între 1 octombrie, după ora 21:06, și începutul zilei de 4 octombrie, Taurii vor arăta latura sobră și reticentă a ființei lor, fiind mai puțin dispuși să-și piardă timpul cu discuții inutile sau cu activități care le abat atenția de la o chestiune principală. Perioadă bună pentru acumularea de cunoștințe, pentru memorare sau pentru aprofundarea unor noțiuni. Unele persane se pot hotărî cu mai multă dificultate să facă deplasări, fie ele mai scurte sau mai lungi.

Între 4 octombrie, după ora 00:13, și 5 octombrie, nativii vor fi obligați să „pună piciorul în prag’ pe fondul evenimentelor care dau liniștea familiei lor peste cap și să intervină autoritar. Continuă să acționeze, întreaga săptămână, stresul astral pe casa a X-a, a carierei sau a imaginii publice, manifestat prin critici, ironii, judecăți de valoare aspre ce îl pot afecta pe nativ prin exagerarea sau nedreptatea conținută de acele formulări. Tendința de a apăra niște convingeri sau idealuri, în ciuda evidențelor.

HOROSCOP. Gemeni

Între 28 și 29 septembrie după-amiaza, stări organice greu de definit în cuvinte, care pot fi resimțite ca o neliniște sau ca o presiune psihică. Între 29 octombrie, după ora16:26, și 1 octombrie, seara, Luna va traversa zodia Gemenilor și le va da persoanelor care sunt născute în acest semn zodiacal posibilitatea să înflorească, să se simtă mai bine din punct de vedere fizic și psihic ba chiar și să arate mai bine. Vor fi volubili, comunicativi, veseli, plăcuți și gata să se implice în diverse activități, având inițiative inspirate.

Între 1 octombrie, după ora 21:06, și începutul zilei de 4 octombrie, stare de spirit „conservatoare’: Gemenii nu vor să mai risipească banii, temându-se că vor rămâne fără rezerva necesară pe fondul unor vești destabilizatoare, care conturează un viitor nesigur din punct de vedere financiar, vor renunța la cheltuielile care nu sunt strict necesare.

Între 4 octombrie, după ora 00:13, și 5 octombrie, satisfacție personală născută din felul în care Gemenii se vor prezenta într-o întrunire unde vor lua cuvântul, vor avea o intervenție exemplară ori vor ține o comunicare remarcabilă ceea ce le va aduce succes, prețuire, aplauze și „presă bună’.

Casa relațiilor afective va fi modelată, în continuare, întreaga săptămână, de un context astral favorabil percepțiilor subtile, a gândirii rafinate și a intuițiilor necesare în chestiuni de strategie sentimentală. Atenție îndreptată, întreaga perioadă analizată de noi, pe starea de sănătate, mai ales în cazul celor care au depășit un moment greu din punct de vedere medical și în prezent se recuperează. Riscul provine de la instalarea sau recidiva unor infecții la nivelul aparatului renal, urinar sau genital, sinusurilor sau dinților de la scăderea imunității. A se evita intervențiile chirurgicale care nu sunt o urgență chiar și cele considerate „ușoare’ (stomatologice, cosmetice sau estetice).

Mai multe pe Libertatea.ro.