Anamaria Vasile

Horoscop Cristina Demetrescu pentru 2020

HOROSCOP 2020. Leu: Scapa de niste probleme. 2019 a fost un am mai creativ sau legat de iubire, doar ca din punct de vedere al problemelor medicale, al sarcinilor, al datoriilor, al muncii, presiunea a fost foarte mare pe zodia Leu si termina o perioada si de datorii financiare si de griji financiare. Sta mai putin bine cu calatoriile si cei care doresc sa urmeze studii trebuie sa se gandeasca foarte bine.

Profesional le merge bine, Jupiter intra pe zona aceasta a activitatii profesionale, cunosc oameni, se pot duce catre noi domenii, se afirma, destinul lor este in crestere, cunosc oamenii potriviti sau ei devin oamenii potriviti pentru altii si asta inseamna ca Leul intra cumva in elementul lui, acela de a se lasa provocat de anumite lucruri. Atentie la relatii, cel putin in 2020 si atentie la provocarile partenerilor pentru ca lectiile care vin pe relatie nu sunt atat de simple, sunt mai complicate.

HOROSCOP 2020. Fecioara: Este un an de succes, este si foarte creativ, este si un an in care se rezolva multe chestiuni legate de dragoste, de copii. Sunt lucruri care se rezolva in zona asta. Atentie la bani anul acesta si la niste pierderi financiare. Nu ca nu castiga, dar sa nu riste, sa nu investeasca prost, sa fie atenta la amenzi, sa-si verifice de fiecare data impozitele. Atentie la accidente. Destinul se va pozitiona pe cariera, ceea ce inseamna un apogeu, ucenicii, lucruri care incep noi.

HOROSCOP 2020. Balanta: Vestile sunt bune o data cu deplasarea energiilor catre zodiile de Aer. In ultima perioada a fost destul de blocata si incepe cumva sa-si recapete suflul si sa se duca spre idei si idealuri putin mai inalte, calatoreste mai mult, isi face planuri de viitor. Atentie la relatii! Nu este un an bun pentru casatorii, pentru nunti, pentru parteneriate, din contra. S-ar putea sa se rupa. Este un an important din punct de vedere sentimental si ceea ce isi fixeaza pentru viitor.

HOROSCOP 2020. Scorpion: Vor intra de la jumatatea anului, undeva intr-o schimbare majora. Se elibereaza un spatiu numit dragoste, se mai linistesc lucrurile. Atentie la relatiile de munca, sunt lucururi care nu le convine si sunt pusi pe schimbare, studiaza in aceasta perioada, comunica mai bine si s-ar putea sa se apuce de zona asta a scrisului, a predarii, sa scoata din ei exact aceasta zona a comunicarii, care pentru ei poate sa fie profitabila.

HOROSCOP 2020. Sagetator: Devine mai calculat, mai precaut, mai econom. Axa destinului este in zona financiara. Nu mai este atat de expansiv ca in momentul de fata, in functie de problemele pe care si le rezerva. O energie mai putin placuta iese de pe zona casei, a familiei, dar intra undeva pe segmentul iubirii. Trebuie sa fie mai atenti la escapade si la riscurile, pentru ca axa destinului intra pe zona relationala.

HOROSCOP 2020. Capricorn: Este una din zodiile greu incercate in ultimii ani prin lectiile pe care le-au traversat, Jupiter aduce o forma de eliberare, atentie la zona casei, la zona domiciliului, sunt foarte multe lucruri care tin de puterea Capricornului. Nu ai cum sa dai vina pe nimeni, uita-te in ograda ta, s-ar putea sa se mute, sa nu le mai convina unde stau si sa incerce o schimbare, dar sa nu o incerce in pripa. Vor munci, schimba ceva la nivel profesional si rezolva niste lucruri legate de relatiile lor.

HOROSCOP 2020. Varsator: Intra intr-o perioada de vindecare, beneficiaza de energiile noi, lucruri pozitive, mai multa putere. Este zodia vedeta, nu atat a lui 2020, cat a lui 2021. Trebuie sa-si recapete fortele, sa se vindece, sa se regaseasca. Este mai mult un an spiritual, de regasire pentru ca urmeaza o etapa pe care nu au mai avut-o de foarte multa vreme. Totusi, atentie la comunicare, atentie la accidente, atentie la frati, surori, vecini. Este un an sentimental, de iubire pentru Varsatori.

HOROSCOP 2020. Pesti: Scapa de o presiune a lui Lilith, a Lunii Negre, sunt mai putin confuzi, sunt mai canalizati, este o etapa in care Pestele poate sa devina independent, este o etapa foarte buna. Pestele se muta, isi gaseste locul, poate fi in tara sau in afara granitelor, in casa la cineva, cu cineva in casa. Profita in 2020.

Horoscop 2020 cu Cristina Demetrescu. Vesti bune pentru doua zodii, e anul lor de aur

Loading...