Anamaria Vasile

Horoscop cu Camelia Patrascanu pentru saptamana 13-19 ianuarie

HOROSCOP BALANTA – Saptamana aduce de la inceput, de luni, nevoia unui prieteni, o persoana care sa le ofere un sprijin. Sunt cu gandul sa se afirme, sa iasa in evidenta. Marti si miercuri isi stabiliesc actiunile in functie de deciziile celorlalti. Poate surprind un secret. Sunt tensionate joi si vineri, din cauza incarcaturii, responsabilititatilor. Se premiaza la final de saptamana, pentru a-si ridica starea de bine.

HOROSCOP SCORPION – Autoritarism, luni: se impun, hotarasc, decid, nu au rabdare. Pot sa-i enerveze pe cei din jur. Marti si miercuri sunt incantatori, repara tot ce au stricat si sunt foatrte populari. Joi si vineri, tensiuni, sanatatea sau probleme administrative care trebuie rezolvate. In weekend se rasfata.

HOROSCOP SAGETATOR – Sunt foarte morali luni, dau lectii. Marti si miercuri, zile foarte bune pentru munca si bani. Au rezultate. Joi si vineri, tensiuni cu un prieten. Primesc niste invitatii sau sunt tentati sa faca ceva, dar ei stiu ca nu au voie excese, cheltuieli. In weekend isi pun cenusa in cap, daca au gresit.

HOROSCOP CAPRICORN – .Saptamana incepe cu gandul la altii. Marti si miercuri, discutii fructuoase. Joi si vineri, tensiuni, pentru deciziile pe care le iau necesita curaj si infrangerea unei inertii. In weekend au nevoie de iubire si sunt foarte tandri.

HOROSCOP VARSATOR – Sunt cu ochii pe partener sau pe colaboratori. Vor sa convinga pe cineva sa fie in barca lor. Marti si miercuri arata unei persoane care sunt avantajele, daca sunt de partea lor. Se bazeaza pe experienta unor specialisti. Tensiuni joi si vineri din cauza planificarii de care nu se pot tine sau a unor acte. In weekend au grija de ei.

HOROSCOP PESTI – Saptamana incepe cu munca, deja se simt obositi, desi vor sa faca foarte multe lucruri. Dar marti si miercuri sunt zile superbe, sunt foarte apreciati pentru calitatile lor: intuitie, sensibilitate, empatie. Patrund in niste medii onorante, speciale, cu oameni cu influenta. Tensiuni, joi si vineri, din cauza altora, poate chiar partenerul de viata. In weekend le-ar prinde bine sa plece undeva, sa-si incarce bateriile.

Loading...