Anamaria Vasile

HOROSCOP cu Urania pentru toată săptămâna 6-12 octombrie. Berbecii au chef de distracție

HOROSCOP. Previziuni astrologice pentru toată perioada 6 – 12 octombrie 2018. Lună Nouă în Balanță. Mercur va intra în zodia Scorpionului.

HOROSCOP Berbec

HOROSCOP Între 6 și 8 octombrie dimineața, chef de distracție sau de satisfacții rezultate prin valorificarea însușirilor personale cum ar fi sportul, unde plăcerea competiției, regruparea intențiilor și preocupărilor în jurul nevoii de antrenament, de pregătire fizică și psihică, întrecerea în sine și, eventual, bucuria succesului, îi motivează din plin. Între 8 octombrie, după ora 4:10′, și 10 octombrie dimineața, activitate curentă, rutină, poate chiar momente de plictis care îi vor obliga pe Berbeci să apeleze la fondul de răbdare și/sau resemnare.

HOROSCOP Pe 9 octombrie, va avea loc Luna Nouă în Balanță care va influența, în chip destul de util sau necesar, sectorul parteneriatului. Posibile atenuări ale tensiunilor între soți, evitarea conflictelor și disputelor cu partenerii de afaceri sau de proiect. Posibil început bun, armonic al dialogurilor menite să rezolve o chestiune complicată a unei situații confuze, care, dacă nu va fi temperată la momentul potrivit, poate evolua spre conflict deschis.

HOROSCOP La începutul zilei de 10 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și va influența sectorul intereselor legate de banii și bunurile în posesia cărora nativii ar putea intra prin intermediul unei persoane sau a unei instituții, influențându-le felul de a gândi sau de a aborda o soluție, alta decât cea normală, gen subterfugiu sau „drum ocolit’, tertipuri cum se zice, în jargon. Între 10 octombrie, după ora 7:10′, și 12 octombrie la prânz, sectorul casei a VIII-a acestor avantaje materiale va fi tranzitată de Lună care se va alătura celor planete aflate deja acolo, creând culoarele vulnerabile pentru Berbecii tineri sau naivi care pot fi păcăli sau spoliați de dreptul cuvenit lor. Din 12 octombrie, după ora 12:53′, dorința de a comunica cu persoanele aflate în străinătate de care le e dor (rude, prieteni, cunoștințe (care ocupă un loc important în viața lor).

HOROSCOP Taur

HOROSCOP Între 6 și 8 octombrie dimineața, nativii vor avea tendința să-și „gospodărească’ sentimentele, să analizeze cu atenție, în detaliu, persoana iubită. Între 8 octombrie, după ora 4:10′, și 10 octombrie dimineața, etapă bună pentru activitățile desfășurate la locul de muncă, pentru relațiilor interumane impuse de context (șefi, colegi, subalterni, directori, patroni).

HOROSCOP Luna Nouă în Balanță care se va produce în sectorul activității profesionale curente va permite o nouă abordare ori începerea unui nou tip de activitate. Efort de alunga asperitățile și nemulțumirile trecătoare. În planul sănătății, perioadă de confort, de calmare a stărilor organice dezagreabile, recuperare pozitivă, dar blândă, fără salturi spectaculoase. Reviziuire a atitudinii unui nativ față de nevoia unei terapii alternative. La începutul zilei de 10 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului, respectiv în casa a VII-a a relațiilor parteneriale, pe care le va altera în formă și conținut prin dialogurile vor evolua pe muchia tăioasă a neîncrederii, a tăinuirii adevărului, a efortului de demascare a cuiva.

HOROSCOP Între 10 octombrie, după ora 7:10′, și 12 octombrie la prânz, sectorul va fi intens solicitat de cele patru planete care vor tranzita, în acest răstimp, zodia Scorpionului dând apă la moară rivalilor. Conflicte conjugale stârnite de gelozie sau suspiciune. Din 12 octombrie, după ora 12:53′, preocupări legate de aspectele juridice, administrative sau notariale privitoare la partaje, succesiuni, cote părți, finanțări, sponsorizări, ajutoare. Apăsător rămâne sectorul carierei, al funcției, al responsabilității și al rigorii profesionale din cauza celor nouă, și, pentru două zile, douăsprezece cuadraturi, generate de planetele în tranzit prin Scorpion și Vărsător, care vor accentua sau vor permite revenirea la conflictele și situațiile delicate care s-au petrecut de-a lungul anului 2018.

Mai multe, pe Libertatea.