Anamaria Vasile

Norocul nu e deloc de partea lor! Zodiile care suferă în luna octombrie!

Luna octombrienu aduce vești bune pentru mai multe zodii. Vor pierde controlul în viața sentimentală și vor suferi teribil.

Rac

Persoanele născute în zodia Rac traversează o perioadă dificilă în viață, ceea ce se reflectă, evident, și în viața personală.

În luna octombrie care se apropie, ei se simt mai singuri ca niciodată, iar în prima parte a lunii, ei vor avea niște discuții cu partenerul de viață, motiv pentru care vor lua o decizie drastică.

Probleme vor fi, de asemenea, și în familie, motiv pentru care trebuie să fie puternici și să depășească momentele grele.

Scorpion

Luna octombrie se anunță dificilă pentru nativii Scorpion, care n-ar trebui să deschidă subiecte sensibile, pentru că un singur cuvânt poate schimba totul.

Cei dragi sunt mereu pregătiți să dea o mână de ajutor, însă cât timp nu sunt dispuși să fie ajutați, nativii zodiei Scorpion își vor face multe griji fără să aibă motiv.

Din această cauză, vor avea o stare sufletească extrem de bulversată.

Pești

Persoanele care sunt în această zodie trec printr-o serie de transformări în luna octombrie, motiv pentru care trebuie să fie pregătiți pentru schimbări drastice în plan personal.

Astfel, chiar dacă sunt anunțate probleme în relația de cuplu, trebuie să se concentreze pe rezolvarea lor și să lase purtat de vânt.

Va fi mult mai simplu pentru a depăși această perioadă tensionată.