Anamaria Vasile

Horoscop de weekend 28-30 septembrie. Zodiile care trebuie să comunice mai mult

Iata mai jos horoscopul de weekend 28-30 septembrie 2018. Sunt ultimele trei zile ale lunii septembrie, dupa o Luna plina in Berbec destul de provocatoare, care s-a manifestat pentru fiecare dintre noi in mod unic si ale carei efecte merg mai departe pana la Luna noua de octombrie. Acest weekend este special atat prin ce ne aduce tranzitul Lunii in continuare cat si prin faptul ca Pluto iese din retrograd ! Cand o planeta cu un tranzit asa de lent se misca, simtim cu siguranta aceste efecte.

Ce facem insa cu ele, tine de nivelul fiecaruia de constiinta si de liberul arbitru pe care il avem. Nu suntem victime si de noi depinde sa folosim energia buna data de astre si de Cosmos in favoarea noastra. Luna, astrul ceresc ce ne influenteaza emotiile, va fi in acest weekend in Taur (pana Sambata la pranz) apoi in Gemeni.

BERBEC

Berbecii vor să impresioneze! Și, dacă pentru asta trebuie să ofere daruri sau să-și cumpere ceva nou pentru a fi ”la 4 ace”, nu se uită la bani! Riscul este ca luni dimineață să aibă nevoie de un împrumut și să n-aibă prea mari sorți de izbândă. Mai bine ar fi mai cumpătați!

TAUR

Taurii au nevoie de momentele lor de liniște și singurătate și ar prefera să-și ia valiza și să plece ”pe o insulă pustie”. Familia are, însă, o agendă clară (de exemplu, o nuntă sau o aniversare) și, dacă n-au altă scuză, unii nativi vor invoca o călătorie urgentă, în interes profesional.

GEMENI

Gemenii au, în acest weekend, ”ochi alunecoși și inimă zburdalnică”, iar asta le poate da viața peste cap. Cei singuri se îndrăgostesc la prima vedere, iar Gemenii care au o relație riscă să-și supere partenerul cu dorința de a glumi și flirta sau cu nevoia de ”spațiu” și de ”libertate”.

RAC

Racii vor să călătorească, să cunoască ”lume nouă”, să afle lucruri noi și ”să iasă din casă”! Tocmai ei, care, de obicei, se simt perfect în mediul lor, cu tabieturile lor! Partenerul de viață poate fi luat prin surprindere de această nouă atitudine, dar va fi încântat de schimbare.

LEU

Leii care merg la serviciu ar face bine să nu-și contrazică și să nu-și critice șefii. ”Cu mănuși” ar trebui să se poarte și cu colegii care se numără printre ”favoriții” celor din conducere. În plan sentimental, sunt foarte deschiși la nou și receptivi la frumos. În cuplu, se fac declarații și planuri.

FECIOARĂ

Fecioarele se întâlnesc cu prietenii, primesc oaspeți sau pleacă într-o călătorie cu partenerul de viață. E ”sezonul” lor și vor să trăiască fiecare clipă frumos! Nativii care își doresc o mărire de salariu sau o schimbare majoră în plan profesional pot avea, în acest weekend, o mare surpriză!

BALANȚĂ

Pentru Balanțe, weekend-ul vine cu surprize în plan financiar sau cu vești de la cineva din străinătate. Este o perioadă bună pentru nativii care vor să studieze ori să lucreze în altă țară. De asemenea, e o perioadă cu noroc ”legat de” călătorii (de exemplu, o vacanță drept cadou sau premiu).

SCORPION

Scorpionii vor să discute cu partenerul despre viitorul copiilor, despre școală sau alte probleme care se referă la aceștia. Sau vor să discute despre viitorul relației. Important este să aleagă momentul potrivit și mai ales să nu încerce să-și impună, cu orice preț, punctul de vedere. Și să critice mai puțin!

SĂGETĂTOR

Săgetătorii primesc bani sau vești bune despre job, salariu sau alte beneficii materiale pe care le merită, de altfel, din plin. Toate acestea vor influența, în bine, și atmosfera din familie. Duminică va fi o zi perfectă pentru a fi petrecută în compania partenerului sau, după caz, a noii ”cuceriri”.

CAPRICORN

Capricornii care au copii se vor bucura de fiecare clipă pe care o vor petrece în compania acestora. Vor renunța la masca de oameni reci și duri și se vor distra de minune. Weekend-ul vine cu noroc și pentru cei care vor să-și consolideze relația de iubire, dar și pentru cei care își caută ”sufletul pereche”.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii își fac timp pentru vizite la rude, pentru evenimente de familie sau pentru ”chestiuni” administrative și gospodărești. Unii dintre ei sunt gazde perfecte pentru prieteni pe care nu i-au mai văzut de mult timp, iar alții ies în oraș cu partenerul și copiii. E un weekend perfect pentru a fi petrecut ”în familie”.

PEȘTI

Peștii n-au chef să stea în casă și, dacă partenerul preferă să se odihnească, ei se întâlnesc în oraș cu prietenii sau nu ratează evenimentele la care au fost invitați. Cei care n-au nimic trecut în agendă, se hotărăsc să plece, chiar și singuri, într-o scurtă călătorie sau hoinăresc, ore în șir, prin magazine.