Anamaria Vasile

Horoscop octombrie 2018. Zodiile mai puțin norocoase

În luna octombrie, trei zodii vor fi mai puțin norocoase.

Rac

Cele mai importante proiecte ale familiei tale se vor amâna câteva săptămâni, din cauza lui Marte. Dar te poţi baza pe ajutorul astrelor să le faci celor dragi mici surprize plăcute. Cu toate acestea, vei fi nevoit/ă să faci un sacrificiu financiar, deoarece nu este o perioadă prea bună pentru câștiguri.

Leu

Lucrurile nu vor evolua așa cum dorești tu la serviciu. Este timpul să discuţi mai serios cu şefii sau cu partenerii tăi de lucru. Poţi cere o mărire de salariu sau un anumit beneficiu, dar trebuie să îţi pledezi cauza cu argumente solide. Este posibil să înregistrezi niște pierderi greu de recuperat.

Capricorn

Astrele anunţă cheltuieli mari şi este posibil să închei luna octombrie cu un buget foarte mic sau chiar cu datorii. Ai grijă, totuşi, să nu te împrumuţi cu sume mari de bani mai ales de pe la bănci. Cu cât ești mai calculat/ă, cu atât vei ieși mai ușor din această perioadă.

TOTUSI, TREI ZODII AU O LUNA EXCELENTA

HOROSCOP. Luna Octombrie aduce fericire pentru trei semne zodiacale. Iata cine sunt norocoasele horoscopului in aceasta luna.

HOROSCOP GEMENI – Incepe o luna plina de energie pozitiva pentru tine. Radiezi de fericire si te bucuri de foarte multa creativitate. Ai inspiratie in toate domeniile. Poti incepe o calatorie artistica minunata, asa ca bucura-te de toate momentele. Acorda-ti timp sa faci totul pas cu pas si fii sigura ca Universul lucreaza pentru tine.

BALANTA – Vei fi incarcata cu energie revitalizanta intreaga luna. Te vei simti unica si speciala si te vei reconecta cu tine. Vei descoperi din nou gustul vietii si vei constientiza toate motivele pentru care esti minunata. Poate aparea chiar si o relatie noua in peisaj.

SCORPION – Te simti mai bine decat ai facut-o in ultimele luni. Esti fermecatoare si toata lumea isi doreste sa fie in jurul tau. Esti admirata si ti se spun doar cuvinte de lauda. Este luna perfecta pentru a scapa de persoanele toxice din viata ta.