Anamaria Vasile

Singurul semn din zodiac care IUBESTE ACEEASI FEMEIE toata viata

Zodiile cu cele mai lungi relații de dragoste

Se spune că zodiile de Pământ ar fi cele mai fidele și stabile, în timp ce zodiile de Aer sunt cele mai nestatornice în dragoste. Adevărul este undeva la mijloc, însă, și din fiecare element se distinge o zodie care reușește să păstreze relații de lungă durată de-a lungul vieții.

Cea mai statornică zodie de Pământ

Taurii, Fecioarele și Capricornii sunt, în general, familiști, tradiționaliști și foarte atașați de copii. Dar, dintre cele trei zodii, Capricornul este cel care bate recordul la longevitate în dragoste.

Nativii Capricorni nu divorțează niciodată, iar, dacă sunt obligați să facă acest pas, o fac mai mult din mândrie, dar inima lor rămâne tot lângă omul iubit. Un Capricorn nu se implică într-o relație decât dacă știe că va dura pentru totdeauna.

Cea mai fidelă zodie de Aer

Dintre Gemeni, Vărsători și Balanțe, doar ultimele capătă un vot de încredere, când vine vorba de statornicie și fidelitate. Nativii din Balanță reușesc să aibă relații lungi deoarece, pentru ei, nu contează doar pasiunea și distracția, ci și prietenia și încrederea. Ei știu să prețuiască fidelitatea partenerilor lor și să răspundă cu aceeași monedă.

Cea mai stabilă zodie de Foc

Se spune că inimile Berbecilor, Leilor și Săgetătorilor sunt cele mai nestatornice și sentimentele lor, cele mai călătoare. Cu toate că această afirmație a devenit un clișeu, ea conține un mare sâmbure de adevăr.

Dar dintre cele 3 semne de Foc, surprinzător, Leii sunt cei mai fideli. Le ia mult timp până recunosc dragostea și până când oferă la rândul lor dragoste, dar când sunt fericiți și găsesc partenerul potrivit, sunt capabili să stea toată viața lângă el.

Cea mai iubitoare zodie de Apă

Racii, Scorpionii și Pești sunt foarte generoși cu sentimentele lor, chiar dacă nu lasă pe oricine să le citească în suflet. Dar recordul cu cele mai lungi și stabile căsnicii îl dețin Scorpionii.

Ba chiar sunt considerați cei mai fideli parteneri din tot zodiacul, deși sunt dificili, ascunși și secretoși. Sunt atrăgători și carismatici, își găsesc greu perechea potrivită, dar când o fac, se angajează pe viață să fie alături de ea și să îi ofere totul.