Anamaria Vasile

Horoscop tibetan. Cât de înțeleaptă este zodia ta

Tibetanii consideră că există 12 înțelepciuni care se potrivesc fiecărei zodii, în parte. Fiecare dată a nașterii are o sarcină Karmică. Fie că vrem, fie că nu, trebuie să ducem această sarcină la final.

Horoscop tibetan al înțelepciunii zodiilor:

Gemeni – Totul ține de evoluția spirituală…

Nativii din gemeni sunt ființe duale, situându-se undeva la granița dintre cunoașterea spirituală și cea pământeană. Ei sunt dominați mai mereu de planeta Mercur, ceea ce îi face să fie plăcuți, inteligenți, curioși, capricioși dar și veritabili mincinoși.

Înțelepciunea pentru cei din zodia gemeni – Trebuie să fiți realiști pentru a vă atinge scopurile. Nu luați hotărârile imediat, cel mai bine ar fi să meditați puțin înainte de toate și veți vedea singuri cum totul se va rezolva.

Rac – Încarnarea omului

Cei din zodia Rac trebuie să știe că sunt încarnarea spiritului în trup de Om. Pentru a se feri de necazuri, Racii se închid în propria carapace și nu se regăsesc decât în mijlocul familiei și prin meditație.

Înțelepciunea pentru Rac – Vreți să fiți în centrul atenției mereu și asta nu este bine deoarece tindeți să deveniți posesivi. Autoritatea vă definește iar dacă nu vă găsiți echilibrul toată lumea va fugi de dumneavoastră.

Leu – Cunoașterea Universului

Cu toate că vrea să trăiască în inimă, leul este întotdeauna atras de partea materială. Leii sunt persoane de succes cu o mentalitate de lideri absoluți.Când vor renunța la invidie, aceștia vor ajunge pe culmile cele mai înalte.

Înțelepciunea pentru nativii din zodia Leu – Voi sunteți mereu centrul universului iar dacă nu aveți grijă la energiile care vă înconjoară, vă puteți afunda în probleme. Un sfat bun este acela că Leii trebuie din când în când să asculte și de alții.

Fecioară – Materialul și fizicul

Cei din zodia Fecioară sunt melancolici și se gândesc mereu la trecut. Au o abilitate de analiză excelentă, vor întotdeauna mai mult de la viață, ceea ce poate duce la resentimente excesive.

Înțelepciunea pentru Fecioară – Dacă vreți maturitate spirituală, renunțați la grija excesivă pentru dumneavoastră și începeși să aveți grijă și de alții. Este bine din când în când să luați parte la acțiuni umanitare.

Balanță – Începe expansiunea

Balanțele caută echilibrul între spirit și materie, între armonie și dezacord. Sunt persoane plăcute, calme, active, sociabile, care vor să descopere cunoașterea universală. Înțelepciunea pentru Balanță – Dacă vrei să-ți depășeșți condiția, asumă-ți riscuri, analizează-te, supără-te, învață și treci mai departe.

Scorpion – Viața eternă

Acești nativi doresc nemurirea, întrucât sunt cei mai mari iubitori de plăceri pământene. Nu sunt atrași de înălțimile spiritualității pentru că nu își pot controla impulsurile carnale. Înțelepciunea pentru Scorpion – Focusați-vă energia, nu exagerați, controlați-vă plăcerile și totul va fi bine. În caz contrar, puteți ajunge la autodistrugere.

Săgetător – Maturitatea absolută

Săgetătorii reprezintă lupta dintre spirit și materie. Ei sunt tot timpul mulțumiți și vor să facă dreptate în lume. Se bazează pe justiția divină și își trăiesc viața în consecință. Vor să aibă posesiuni materiale, vor să se bucure de succes, dar în același timp sunt persoane generoase. Înțelepciunea pentru Săgetător – Nu trebuie să știți totul și nu vă pierdeți energia căutând răspunsuri în mai multe locuri. Veși găsi totul chiar în voi, în pace și altruism.

Capricorn – Cunoașterea absolută

Totul în viață îl obțin cu sacrificiu. Nativii din Capricorn lucrează în tăcere și trăiesc în solitudine, dar știu că au nevoie de oameni pentru a se dezvolta. Înțelepciunea pentru Capricorn – Renunțați la megalomanie și despotism folosindu-vă energia pentru a vă dezvolta spiritual.

Vărsător – Alegeri universale

Nativii din Vărsător sunt persoane realiste și nu își fac iluzii. Întotdeauna își asumă responsabilitatea pentru ceea ce fac și înțeleg perfect legile universale. Înțelepciunea pentru Vărsător – Nimeni nu vă înțelege. Aveți multă dragoste de oferit și trăiți mereu cu gândul că persoanele apropiate vă vor trăda.

Pești – Revenirea la lumină

Peștii sunt simbolul renașterii, sunt copiii marilor. Sunt singuri, însă sunt uniți cu tot Universul. Ei sunt simbolul morții și al părăsirii vieții materiale, dar și simbolul renașterii în lumea spirituală.

Când ciclul este complet, corpul uman trece în neființă, însă spiritual se începe un alt ciclu, al purificării. Înțelepciunea pentru Pești – Viața pe care ați ales-o poate avea multe dificultăți, însă numai iubirea vă va ajuta să vă reînnoiți din punct de vedere emoțional.

Berbec – Reîncarnarea

Berbecul este un dragon-erou ce lupta cu demonii interiori și cu tentațiile exterioare. Fiecare viață a să este menită să își îmbunătățească abilitățile, să devină o persoană mai bună și să renunțe la ego.

Berbecul are energia războinicului Marte și obișnuiește să fugă de monotonie. Înțelepciunea pentru Berbec – Lăsați eșecurile în urmă și traiți prezentul. Examinați trăirile interioare, meditați asupra lor și găsiți bucuria de a trai, chiar dacă viața nu este tocmai roz.

Taur – Spiritul în persoană

Nativii din Taur sunt protejați de Venus, zeiță iubirii, mama frumusețîi și a artelor. Ei reprezintă înțelepciunea creșterea și înțelegerea absolută. Taurul are nevoie de a-și crea spiritul, de a fi în contact cu sinele interior. Înțelepciunea pentru Taur – Nu vă ascundeți fricile în spatele naturii rebele. Acționați, controlați-vă energia, găsiți echilibrul apoi rezolvați orice problemă.