Anamaria Vasile

Horoscop 6 septembrie 2018. Dragoste secretă, bani şi ceartă cu socrii

Horoscop 6 septembrie 2018. Azi încearcă să elimini lucrurile mici, care îţi fac viața dificilă. Scapă de dezordinea din viaţa ta şi acordă o atenţie maximă la locul de muncă, pentru că apar complicaţii.

În dragoste şi viaţă personală, mai multe zodii vor avea o serie de surprize. Noi iubiri se înfiripă, dar vor fi şi probleme conjugale.

Horoscop 6 septembrie 2018 pentru Berbec

Berbecul va lua astăzi una dintre cele mai importante decizii ale vieții sale. Este vorba despre o adevărată „revoluție”, care îţi va schimba radical realitatea. Pe măsură ce devii mai rebel, nu te aștepta ca alții să ți se alăture. Aceasta este decizia ta, nu a lor. Nu vă angajaţi în lupte zilnice, pe termen scurt, pentru că riscaţi să pierdeţi războiul. Abordaţi jocul pe termen lung. Lupta trebuie gândită bine şi nu trebuie să vă faceţi adversari din unii prieteni. Acest angajament pare să ţi se potrivească, însă ai nevoie de o strategie.

Horoscop 6 septembrie 2018 pentru Taur

Taurul va avea azi opțiunea de a se apropia de un vis mult dorit. Dacă alegeți să mergeți pe această opţiune, fiţi deosebit de ferm dacă visul se referă la carieră. Cu toate acestea, întoarceți-vă de la un efort total dacă visele sunt personale și legate de sănătate și bunăstare. Fii deschis pentru aceste mesaje. Mai presus de toate, fii atent la tine şi vorbește din inimă. În general, visele care ţin de viaţa personală nu depind numai de tine. Cele despre viaţa profesională pot fi abordate, pentru că depinde numai de tine cum îţi croieşti drumul în viaţă.

Horoscop 6 septembrie 2018 pentru Gemeni

Gemenii pe 6 septembrie 2018 vor fi înconjurați de laudă, pentru o contribuție creativă sau pentru un act de voluntariat. Fii umil în fața recunoștințelor. Asigurați-vă că ați mulțumit tuturor celor care au făcut posibil succesul său şi fă la fel, la rândul tău, pentru altcineva. O recompensă financiară uriaşă te aşteaptă, dar ai grijă ce faci cu banii, pentru că firea ta uşor impresionabilă s-ar putea să-ţi fie inamic în acest sens. Mai bine îi pui într-un cont bancar.

Horoscop 6 septembrie 2018 pentru Rac

Racul va pierde astăzi, temporar, firele logicii și bunului simț. Veți face ceva care va fi imediat pus la îndoială de prietenii dvs. Având în vedere acest lucru, aveți grijă la impulsivitate și gândiți-vă bine înainte să faceți sau să spuneți ceva. Din fericire, există semne pozitive pentru luarea unor decizii de afaceri bune, aprofundarea prieteniilor sau stabilirea unei noi căi de urmat în viață. Mare grijă la unele rude, pentru că un scandal cu socrii pluteşte în aer, o ceartă care nu te ajută absolut deloc.

Horoscop 6 septembrie 2018 pentru Leu

Leul ar trebui să se ferească de inflexibilitate și de o stare capricioasă. Aceste tendințe sunt deosebit de riscante astăzi și ar putea conduce la consecințe neplăcute. Răspundeți strategic acestor avertismente, depășind problemele și fiind extrem de practic. Această seară poate aduce tulburări emoționale. Este important să urmați sfatul unui profesionist, dacă aveți nevoie să vorbiți cu cineva, decât să încercaţi să găsiţi un răspuns la o întrebare pe care nu vreţi să o puneţi.

Horoscop 6 septembrie 2018 pentru Fecioară

Fecioara va experimenta un moment de cotitură, care îi va permite să trăiască o viață mai bogată. Un drum se deschide înaintea voastră, în călătoria vieții. Aveţi grijă să nu pierdeţi această ocazie şi identificaţi toate ideile care vă pot ajuta în această mare oportunitate. De asemenea, încearcă să identifici persoanele care te pot ajuta în această nouă direcţie. Te poţi descurca fără ajutor, pentru că ai o gândire analitică din naştere, însă nu trăieşti singur în societate. Alte persoane vor fi implicate, cu care trebuie neapărat să ai o relaţie foarte bună.

Horoscop 6 septembrie 2018 pentru Balanţă

Astrel trag un semnal de alarmă pentru Balanţe. Astăzi, trebuie să fiţi foarte atenţi asupra tuturor lucrurilor care vă pot compromite reputaţia. Încercaţi să evitaţi discuţiile care se transformă în bârfe şi fiţi cât mai retraşi, chiar şi dacă vreţi să împărtăşiţi cu lumea întreagă o informaţie care vi se pare senzaţională. În plus, astăzi trebuie să fiţi atenţi şi la probleme de natură legală. Aţi putea primi o amendă!

Horoscop 6 septembrie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii trebuie să aibă, astăzi, mare atenţie la cheltuieli. Veţi primi mai multe cereri de împrumut de la prieteni, pe care le veţi refuza din start. Veţi refuza cu înţelepciune investiţiile dubioase, contribuţiile inutile şi chiar rudele care vă cer bani. Din punct de vedere financiar, veţi avea o gândire sănătoasă, lucru care nu se va reflecta şi asupra a ceea ce… mâncaţi. Trebuie să evitaţi să mâncaţi dulciuri în exces pentru a nu întâmpina probleme de sănătate.

Horoscop 6 septembrie 2018 pentru Săgetător

Săgetătorii vor avea parte, astăzi, de… nervi. Un dispozitiv pe care îl folosiţi zilnic se va strica, fapt care vă va enerva la culme. Totul vi se trage de la energia negativă pe care aţi adunat-o în ultimele zile, cel mai probabil după o ceartă cu o persoană dragă. Încercaţi să combateţi această energie negativă cu gânduri pozitive. Este dovedit ştinţifiic că oamenii pozitiv atrag energie pozitivă. Dacă urmaţi aceste sfaturi, nu va dura mult timp până vă veţi simţi minunat.

Horoscop 6 septembrie 2018 pentru Capricorn

Capricornul astăzi va întreprinde un efort pentru a rezolva o problemă din naștere. Dacă lucrurile se complică, credeți în voi înșivă și faceți tot ce vă stă în putință. Acordați o atenție deosebită finanțărilor. Există riscuri să cădeţi prada unei capcane, iar dacă apare ceva care pare prea bun pentru a fi adevărat, opriţi-vă. Nu permiteți nimănui să vă grăbească în nimic. Lucrurile bune merită așteptate.

Horoscop 6 septembrie 2018 pentru Vărsător

Vărsătorul pe 6 septembrie 2018 trăieşte o confuzie. Veți rămâne încurcați într-o întrebare foarte dificilă. Atunci când abordați această problemă, nu vă grăbiți sau nu vă deschideţi influenței străinilor. Problema este suficient de confuză fără a adăuga influență externă. Cea mai bună alegere este să luați o pauză, până la apariția unei noi perspective.

Horoscop 6 septembrie 2018 pentru Peşti

Pestii vor simţi azi cum starea lor romantică se accentuează azi, devenind foarte interesanţi pentru membrii sexului opus. Cineva va arăta foarte mult interes pentru tine astăzi și va cădea pradă magnetismului tău romantic. Astăzi, afacerile financiare și problemele profesionale nu vor fi favorabile pentru dvs. Ceva aruncă această zonă în balanță. Contrastează acest efect la sfârșitul zilei cu muzică sau ceva care te relaxează.