Anamaria Vasile

Informația șocantă a momentului! Numerele polițiștilor din Caracal și ale unor interlopi, găsite pe telefonul lui Gheorghe Dincă

O nouă informați tulburătoare iese la iveală despre Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul ororilor din Caracal. După ce a fost lansată în spațiul public, ipoteza unei rețele terifiante începe să prindă contur.

Conform unor surse din anchetă, pe telefonul lui Gheorghe Dincă au fost găsite numerele unor polițiști din Caracal, dar și ale unor interlopi, potrivit stiripesurse.ro.

Momentan, informația nu a fost confirmată de Felix Bănilă, șeful DIICOT. Însă, întrebat despre această situație, nici nu a infirmat-o, lăsând loc liber de interpretări, printre care și posibiliatea ca informația să fie una reală.

Gheorghe Dincă, suspectul din Caracal, a acceptat să facă testul poligraf

Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a fost de acord să fie testat cu aparatul poligraf, anunță Procurorul șef al DIICOT, Felix Bănilă.

Anunțul a fost făcut miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

„Avem şi consimţământul dat de inculpat în acest sens. Urmează să fie testat”, a precizat Bănilă, potrivit stirileprotv.ro.