Anamaria Vasile

Ioana Ginghină a încercat, până în ultima clipă, să își salveze mariajul cu Alexandru Papadopol: „Am început să fiu mai sexy”

A trecut aproape o lună de când Ioana Ginghină a divorțat oficial de Alexandru Papadopol, după 12 ani de mariaj. Vedeta a încercat în fel și chip să își salveze căsnicia, în speranța că va rămâne alături de tatăl copilului său până la sfârșitul vieții.

Ioana Ghinghină a depășit cu greu perioada grea prin care a trecut, mai ales că a avut de-aface cu o depresie grea și a trebuit să fie puternică și pentru fiica ei, Ruxandra Papadopol.

Ioana Ginghină a vrut să-și salveze mariajul
Vedeta a încercat, până în ultima clipă, să își salveze mariajul și să încerce să discute problemele cu soțul ei. Din păcate, răcirea dintre ei a fost atât de puternică, încă divorțul era iminent.

„Încercările au constat în a fi ceea ce credeam eu că este femeia perfectă. Am început să fac mai multă mâncare, să fiu mai sexy. Eu oricum sunt extrem de atentă la cum stau prin casă și am tot soiul de… Adică, cine mă cunoaște știe dinainte că eu, așa…

Eram foarte atentă la exterior, nu la interior. Primeam, în schimb, aceleași texte, același comportament, poate chiar din ce în ce mai rău. Eu atunci mi-am propus să treacă Crăciunul și Revelionul, pentru Ruxi, să trecem de sărbători. Până atunci am zis să fac tot ce pot.

Cam astea au fost încercările, că altceva nu aveam ce să fac. Eu oricum îl înțelegeam, adică la noi nu exista ‘unde te duci, ce faci, cât stai, unde stai’, aici nu aveam ce să corectez. Nu am avut niciodată problema asta vizavi de program. Culmea, acum am, când sunt fosta soție, dar pentru copil.”, a declarat Ioana Ginghină, pentru revista Viva!

Ioana Ginghină a vorbit în mod deschis despre divorțul ei, dar și despre viața de femeie singură. Vedeta încearcă să își găsească fericirea în lucruri mici și să fie puternică în fiecare zi, de dragul fetiței sale, Ruxandra.