Anamaria Vasile

Ionuț din Bacău s-a despărțit de iubita sa, însă a decis să facă și bani de pe urma poveștii lor de iubire. Așa că a început să o amenințe pe femeie, de profesie educatoare, cu poze nud pe rețelele de socializare. „Te fac de c…şuncă de praga ce eşti”

Ionuț din Bacău s-a despărțit de iubita sa, însă a decis să facă și bani de pe urma poveștii lor de iubire.

Așa că a început să o amenințe pe femeie, de profesie educatoare, cu poze nud pe rețelele de socializare.

După multe mesaje de amenințare, tânăra a decis să facă plângere la poliție. Recent, Iubitul-şantajist a fost condamnat de judecătoria Bacău la doi ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, şi să efectueze 120 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Mesaj de la Ionuţ Cristinel – trimite foto cu persoană de sex feminin în postură nud şi mesajul „mai vrei? mai clare am dacă vrei”/Educatoarea – „şi dacă ai ce”/ Mesaj de la Ionuţ Cristinel – „dacă nu-mi dai 2000 le pun pe net şi te fac de c…şuncă de praga ce eşti”/ Educatoarea – „ăsta e şantaj, boul satului” /Mesaj de la Ionuţ Cristinel – „nu mi-e frică…îi cunosc pe toţi. Oricum dacă mă reclami ai să vezi ce păţeşti toanto şi proasto ce eşti. Dacă îmi pun mintea cu tine, n-ai să mai stai în Bacău”, scrie Adevărul.