Anamaria Vasile

Brăileancă amorezată, înșelată de un american! Câți bani a pierdut femeia, după ce generalul a promis că vine din Irak

O brăileancă a crezut că și-a găsit jumătatea, tocmai peste Ocean. Femeia, în vârstă de 51 de ani, s-a amorezat teribil de un general american, cu care a corespondat timp de un an de zile pe rețelele sociale.

După multe discuții și promisiuni, bărbatul i-a cerut brăilencei suma de 30.000 de euro pentru a veni din Irak în Brăila. Femeia a făcut un împrumut la bancă și a trimis suma unor intermediari, despre care generarul american a spus că sunt agenți ONU, conform Mediafax.

Într-un final, femeia și-a dat seama că a fost țepuită și a sunat la poliție. „S-a prezentat o femeie de 51 de ani, din Brăila, care a sesizat faptul că a fost înșelată cu suma de 30.000 de euro. Ea a spus că în anul 2018 a cunoscut o persoană pe Facebook care susținea că este general american. Femeii i-a spus că este în Irak și că are nevoie de bani să vină în România, ca să o viziteze. Victima a trimis banii în mai multe tranșe către alte persoane care au spus că sunt agenți ONU”, a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Altă brăileancă, țepuită de un american
Un caz similar s-a petrecut în martie 2019. O femeie, în vârstă de 71 de ani a sperat că un general o va face mireasă. Brăileanca i-a dat toate economiile bărbatului, respectiv 36.900 de euro și a rămas rapid fără toți banii. Femeia le-a povestit polițiștilor că escrocul s-a dat drept general american și i-a promis că îi va trimite prin curierat o moștenire de familie, dacă va primi mai multe sume de bani.