Anamaria Vasile

IQ-ul lor este mult mai ridicat decât al celorlalte zodii – 7 semne zodiacale extrem de înţelepte

PEŞTI

Înţelepciunea nativilor zodiei PEŞTI, reiese în primul rând din compasiunea lor faţă de ceilalţi, din grija pe care o manifestă faţă de cei care au nevoie de ajutor sau se găsesc în situaţii dificile, sărindu-le în ajutor. De asemenea sunt foarte sufletişti şi dau dovadă de mult calm.

2. VĂRSĂTOR

Nativii VĂRSĂTORI, pot fi consideraţi înţelepţi prin faptul că sunt nonconformişti. Ei nu consideră că trebuie să fie ca toţi ceilalţi, ba mai mult, chiar pot schimba şi pe altii dacă îşi propun acest lucru.

VĂRSĂTORII sunt deschişi tuturor posibilităţilor şi continuă să înveţe din greşeli. În cazul unor persoane cu care nu se potrivesc, învaţă din experienţa lor, dar nu se mulţumesc cu atât, ba mai mult, ajută la modelarea lor.

3. CAPRICORN

Nativii acestei zodii sunt dintre cei mai înţelepţi oameni. Sunt preocupaţi de probleme majore, ce privesc planete pe care locuim, de oameni şi doresc să ajute la salvarea ei. Sunt oameni foarte sensibili, dar şi foarte maturi în gândire, şi sunt conştienţi de rezultatul acţiunilor lor.

4. LEU

Nativii acestei zodii învaţă din greşelile trecutului, şi nu pot fi uşor de păcălit. Acceptă sfaturi de la alţii, dar sunt suficient de isteţi ca să deosebească singuri binele de rău. Sunt dispuşi să ajute pe oricine, dar dacă nu li se răspunde aşteptărilor, nu mai repetă greşeala.

5. TAUR

Zodia TAUR se poate mândri cu nativii cei mai înţelepţi indiferent de vârstă. Înţelepciunea TAURULUI constă în atenta cântărire a lucrurilor. Ei nu acţionează fără a urmări consecinţele şi au multă răbdare în a lua decizii. Nu au încredere oarbă în oricine şi nu sunt uşor de manevrat.

6. BALANŢĂ

Nativii acestei zodii pot părea la prima vedere superficiali, dar în realitate sunt foarte profunzi şi logici în gândire. Înţelepciunea lor reiese din felul de a gândi mai mult cerebral decât cu inima.

Cei născuţi în zodia BALANŢĂ dau dovadă de mult echilibru şi în luarea deciziilor vor cântări foarte bine toate variantele, hotărând ce e mai bine pentru ei.
BALANŢELE studiază atent oamenii, învaţă din greşelile lor, dar şi din cele proprii, dau sfaturi utile, de mare ajutor, chiar dacă la prima vedere nu pare aşa.

7. FECIOARĂ

Înţelepciunea FECIOARELOR constă în primul rând în dorinţa lor de a învăţa lucruri noi. Cunoştinţele lor nu se rezumă doar la lucruri de suprafaţă, ci la cele foarte profunde, transformându-şi viaţa în mod semnificativ astfel.

FECIOARELE sunt persoanele pe care te poţi baza mereu, care te vor ajuta să rezolvi probleme dificile, dar nu numai atât, te vor sprijini şi emoţional.