Anamaria Vasile

Irinel Columbeanu a provocat un accident rutier la Aviatorilor! Ca să scape, a sunat un general! Vezi când s-a întâmplat totul!

E clar că Irinel Columbeanu a provocat un accident rutier. S-a întâmplat înainte de Revoluţia din 1989, iar întâmpare a fost relatată de politicianul George Şerban, victimă a accidentului. “Era prin 1986…Eu lucram la un institut de proiectări și eram fericitul posesor al unui Oltcit. Într-o bună zi, când treceam pe la Statuia Aviatorilor, cineva nu mi-a acordat prioritate…O mașină mare, străină, mi-a șifonat rău mașinuța. Se vedeau urmele din satelit, ușă laterală, haionul, aripă erau făcute zob! Coborâsem din mașină și îi susuram vorbe dulci care se spun cu ocazii d-astea. La un moment dat, micuțul care mă accidentase a zis ceva gen ‘stai tovarășe, sun la militie’. A sunat și surpriză, foarte repede a apărut o mașină din care a coborât un general în uniformă”, a relatat Şerban pentru Jurnalul naţional.

“Vedeai rar atunci ditamai generalul, m-am intimidat. Ăla m-a luat de după umeri, prietenos, și a spus să completam un proces-verbal cum că e vina ambelor părți, să nu i se ridice permisul tovarășului Iri, să nu aibă și alte probleme, mai ales că avea un tata colaborator apropiat al primului ministru Constantin Dăscălescu. Pe două voci, Iri și generalul au declamat că îmi repară mașină ei, să nu îmi fac probleme. Voiam totuși o garanție și, la ideea generalului, Iri mi-a întins buletinul. Generalul mi-a dictat ce să scriu, că nu a fost neacordare de prioritate și că Iri nu avea viteză. M-au trimis la un service autorizat, să spun că ‘am vorbit cu ei’.”, a mai dezvăluit Şerban.