Anamaria Vasile

Halucinant! Ce vrea Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, în celula sa în fiecare zi

Gheorghe Dincă este anchetat pentru două omoruri. Ce a cerut criminalul din Caracal să i se aducă în celulă.
Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, este încă anchetat de autorități în cazul răpirii și uciderii celor două fete care au fost luate la ocazie cu mașina.

Gheorghe Dincă stă singur într-o celulă din arestul Poliției Județene Slatina și cere ziare pentru a urmări știrile legate de cazul Caracal. Criminalul din Caracal urmărește la televizor emisiunile legate de cazul acesta.

“În prima fază, au încercat această teorie: Dincă soţ bun, care aduce flori soţiei, care nu atinge decât cu o floare, după care, în momentul în care am început să pun întrebări, anchetatorii nu au fost deloc încântaţi, s-a întors tot ceea ce însemnau declaraţiile iniţiale, au început să deconspire anumite lucruri, unele grave, după care au încercat să revină şi numai prin întrebări succesive îşi mai recunoşteau nişte lucruri. Declaraţiile iniţiale sunt total schimbate”, a afirmat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu.

“În mod clar, şi prin ce a declarat şi ceea ce rezultă din ce au spus ceilalţi, această doamnă a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe. Este de văzut dacă cu intenţie, voit, obligată. Din ce a declarat ea. Dar nu pot să ştiu, rămâne de dovedit, dacă cu intenţie, dacă din greşeală”, a explicat avocatul.

Conform Știrilor Kanal D, Gheorghe Dincă a cerut acces la televizoare și ziare, fiind foarte interesat de informațiile care apar în legătură cu el și orice are legătură cu terifiantul caz din Caracal.