Anamaria Vasile

Ispita Irina de la „Insula Iubirii”, despre o posibilă relaţie cu Bogdan, după emisiune: „Sunt capabilă”. VIDEO

În ediţia din această săptămână a emisiunii „Insula Iubirii”, Bogdan, ultimul concurent venit în Thailanda, le-a arătat tuturor că nu pierde deloc timpul! Protagonistul scenelor deocheate din acest sezon i-a cerut Irinei să formeze un cuplu.

Bogdan de la „Insula Iubirii” şi-a luat inima în dinţi şi i-a cerut Irinei să înceapă o relaţie, doar că… aşa cum se făcea în generală! Invitată la XNS, Irina a comentat cele întâmplate şi, mai mult, când a fost întrebată despre o posibilă relaţie cu el după emisiune, a oferit un răspuns savuros.

„Cererea a fost fix de clasa a IV-a. Având în vedere generaţia mea, nu se mai practică aşa ceva. Sau dacă mă cucereşte bărbatul acela într-un fel, în niciun caz nu mă întreabă: Vrei să fii iubita mea?”, a declarat Irina în platoul emisiunii Xtra Night Show.

„A fost şocant pentru toată lumea, dar am tras o concluzie. Omul a vrut să fie puţin teribilist şi ceea ce a făcut, nu l-a caracterizat deloc. Poate era doar o mică parte din el. Cred că Bogdan este bărbatul pe care l-am văzut după party”, a mai spus Irina.

Când vrea să aibă pe cineva, dorinţa devine realitate! Ispita de la „Insula Iubirii” a declarat la XNS că este capabilă să pună capac oricărui bărbat.