Anamaria Vasile

Geanina de la Insula Iubirii îl atacă pe Costas, iubitul ei: „E un afemeiat și un țăran”.

În noaptea cu numărul 6, Geanina a aflat că dragostea o poate costa libertatea. După Ceremonia Focului, concurenta a încercat să-şi spună dezamăgirea. Denisa a atacat-o continuu, iar Geanina nu a sesizat. Însă, a avut cuvinte grele pentru iubitul ei, Costas.

Pusă față în față cu ispita Nicoleta la Ceremonia Focului, Geanina a fost nevoită să recunoască faptul că l-a ajutat pe Costas să câștige o sumă colosală de bani, în timp ce lucra la o casă de pariuri. Din banii câștigați în mod ilegal, cu ajutorul Geaninei, Costas a răsplătit-o pe fată cu o mașină scumpă.

 

După ce s-a aflat adevărul, în faţa celorlalte concurente şi a ispitelor a afirmat că iubitul ei, Costas este „un afemeiat şi un ţăran”.

„Am câştigat o sumă de bani şi de acolo mi-a luat maşina. A zis că el cu asta mă are la mână. Că îi e frică să nu vorbesc eu de el că e un afemeiat şi un ţăran. A fost vorba că zicem că a fost cadou. Să moară! Şi i-am zis Nicoletei: Când îţi zice ceva şi după aia râde şi zice „am glumit” înseamnă că te-a minţit”, a spus Geanina.