Anamaria Vasile

IUBITA LUI LIVIU VÂRCIU ESTE GRAVIDĂ A DOUA OARĂ?! ”NE-AR PLĂCEA SĂ FIE BĂIEȚEL!”

La patru luni de la împăcarea cu Liviu Vârciu, sexoasa Anda Călin a dat totul din casă. Focoasa brunetăm care a reușit să-l transforme în bărbat de casă pe Liviu se pregătește acum să devină mamă pentru a doua oară.

Recunoscut pentru escapadele lui amoroase, Liviu Vârciu s-a decis să se facă băiat de casă, chiar dacă nu i-a fost foarte ușor. Decizia nu a fost luată atunci când i s-a născut cea de-a doua fetiță, ci după ce a reflectat vreme de cinci luni dacă poate sta despărțit de Anda Călin. Și a decis că nu poate.

După ce s-a împăcat cu sexoasa brunetă, Liviu Vârciu pare să fie pus pe fapte mari. El își dorește nespus de tare să aibă și cel de-al treilea moștenitor. Anda Călin, femeia care a reușit ”marea performanță” de a-l face „băiat cuminte” pe rebelul prezentator TV a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România.

”Ne dorim extrem de mult un al doilea copil. Ne-ar plăcea să fie băiețel. Liviu își dorește nespus de tare un băiat. Lucrăm la acest lucru, dar când vrea Dumnezeu o să se întâmple”, a declarat Anda Călin.

Liviu Vârciu s-a despărțit de Anda Călin când toți credeau că urmează nunta
Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a doua oară în 2017, pe 25 septembrie. Artistul și Anda Călin i-au pus numele fiicei lor Anastasia Maria, iar, în martie 2018, micuța a fost creștinată. Artistul mai are o fiică, pe Carmina, care s-a născut în urma relației pe care a avut-o cu Ami Teiceanu.